iphone 8 bedste pris

Bedste tilbud og pris på iPhone 8 – forudbestil den 15. september

iPhone 8 er en af tre nye iPhones fra Apple og den er klar til forudbestilling fra fredag den 15. september – se bedste tilbud og pris på iPhone 8.

iPhone 8 er opfølgeren til iPhone 7 og dermed springer Apple altså 7S’eren over, der normalt indikerer en meget lille opgradering. Der er dog også tale om en opgradering, der godt kan forsvare et spring direkte fra 7 til 8. I hvert fald på et område.

Apple nye mobil kommer nemlig med augmented reality, der åbner op for nogle helt nye muligheder med telefonen. Måske det er de færreste, der endnu gider prøve kræfter med denne teknologi, men den er der i hvert fald og inden for spil vil man kunne få nogle nye nye muligheder.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 8

 

Pris og tilbud på iPhone 8 – forudbestil den 15. september

iPhone 8 har en pris på 6.199 kroner for versionen med 64 GB, mens versionen med 256 GB koster 7.549 kroner. Til sammenligning havde iPhone 7 en pris på 5.799 kroner for den mindste model, der den gang var på 32 GB, mens den store med 256 GB kostede 7.599 kroner. Dermed er den mindste iPhone 8 altså blevet 400 kroner dyrere, mens den største er blev 50 kroner billigere.

iPhone 8 kan naturligvis købes hos alle de danske teleselskaber og den kan forudbestilles fra den 15. september og er klar til levering og rigtig salg den 22. september.

Du kan forudbestille Apples nye mobil her:

Teleselskabet 3
Telenor
Telia
Yousee
Oister
CBB Mobil
Call me
Telmore

> Få samlet overblik over danske priser på iPhone 8

Du kan naturligvis også vælge at købe iPhone 8 uden abonnement gennem webshops.

 

Køb iPhone 8 på afbetaling

Over 6.000 kroner for den billigste version af iPhone 8 er mange penge, men skal du bare have fat i den, kan du vælge at købe iPhone 8 på afbetaling. Alle teleselskaber, der sælger telefoner, tilbyder afbetaling uden renter hvor man kan afdrage over op til 24 måneder. På den måde kan man sprede det store beløb på mindre bidder fordelt over mange måneder.

Du kan også vælge at købe en helt anden telefon > Guide til billigere alternativer til iPhone 8.

Se også: Prisguide til iPhone 8