Bedste pris på bluetooth højtaleren Marshall Stockwell – spar 1.400 kroner

Bluetooth højtaleren Marshall Stockwell er både flot, har lang batteritid og fin lyd - se bedste pris, der er mange penge at spare.

Bedste pris på bluetooth højtaleren Marshall Stockwell – spar 1.400 kroner

Den glimrende og pæne bluetooth højtaler Marshall Stockwell har lige nu en pris på under 1.100 kroner og den bedste pris på højtaleren er 58 procent eller omkring 1.400 kroner lavere end den højeste pris. Se bedste pris på Marshall Stockwell.

Marshall Stockwell er en rigtig fin bluetooth højtaler med god lyd, godt design og fremragende batteritid. Prisen på højtaleren svinger dog virkelig meget, lige fra under 1.100 kroner til 2.500 kroner. Der er altså en besparelse på over 1.400 kroner, alt efter hvor du køber den.

Se også: Sammenlign priser på bluetooth højtalere

 

Bedste pris på Marshall Stockwell

#1 Happii
Pris: 1.061 kroner. Se tilbud

#2 Wupti

Pris: 1.179 kroner. Se tilbud

#3 Conrad
Pris: 2.499 kroner. Se tilbud

Se også: Bedste priser på Marshall Stockwell

 

Kort om Marshall Stockwell bluetooth højtaler

Designmæssigt er Marshall Stockwell en bluetooth højtaler, der skiller sig godt ud fra mængden og den spiller (hø hø) på det designsprog, som Marshall er kendte for ellers på deres guitar- og basforstærkere. Lyden er udmærket med gode detaljer og lyden kan justeres med Treble og Bass knapper.

Batteritiden er fremragende på 25-28 timer timer, hvilket er noget af det aller bedste inden for kategorien og i denne størrelse. Har man behov for det, kan højtaleren også bruges som speakerphone – altså samtaleanlæg, når den er koblet op til mobilen.

Man kan koble sin mobil, tablet eller anden musikafspiller op til højtaleren via bluetooth eller jackstik. Vægten på Marshall Stockwell er på 1,2 kilo. Der findes andre gode alternativer til Marshall Stockwell – se guide til de bedste bluetooth højtalere.

Se også: Bedste billige bluetooth højtaler

 

Bedste pris på Marshall Stockwell, marts 2018

Guiden med de bedste priser på Marshall Stockwell er fra marts 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. På pricepusher.dk vises kun priser fra e-mærke certificerede webshops godkendt af e-handelsfonden til at yde sikker og tryg online-handel. Den bedste pris på Marshall Stockwell finder vi hos Happii, der har højtaleren til en pris på 1.061 kroner, mens Conrad har en pris på højtaleren på 2.499 kroner. Det giver en prisforskel på godt 1.400 kroner på det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Købeguide til bedste bluetooth højtaler