Købeguide: Sådan finder du den rigtige trådløse bluetooth højtaler

Købeguide til bluetooth trådløs højtaler - se her, hvilke ting du bør overveje, før du køber en ny højtaler, der passer til lige netop dine behov.

Købeguide: Sådan finder du den rigtige trådløse bluetooth højtaler

En trådløs bluetooth højtaler kommer i alle mulige former, størrelser og prislejer og bør tænke sig om en ekstra gang, inden man køber sådan en sag, så man får den helt rigtige. Købeguide til trådløse bluetooth højtalere.

Der kan være mange årsager til at have en trådløs bluetooth højtaler. Det kan være en lille meget mobil sag, man kan tage med sig på farten, en lidt større en med bedre lyd til hus og have og så en stor sag, der primært skal bruges indendørs i huset. Trådløse bluetooth højtalere kommer med andre ord i et hav af størrelser og varierer også meget i lydkvalitet og pris. Se vores købeguide med tips til de ting, du skal tænke over, inden du køber en trådløs bluetooth højtaler.

Se også: Priser på trådløse bluetooth højtalere

 

Købeguide med tips: Sådan køber du trådløs bluetooth højtaler

Format og byggekvalitet

Du kan få meget små bluetooth højtalere, der er lette at tage med rundt og som man ikke behøver bekymre sig så meget om, hvorvidt de går i stykker, da de ofte er meget billige. Små højtalere kan dog sagtens være med god byggekvalitet og være vandtætte.

Du kan også købe en større højtaler, i mellemstørrelsen er de typisk på større med en tablet på 7-8 tommer og går du all in, kan du få fat i store bluetooth højtalere, der står fast på gulvet eller som skal fragtes rundt i en bil. De mindre højtalere, både de mindst og dem i mellemstørrelse, kommer af og til med en strop, så de er lette at hænge op på en krog eller en gren – det kan være praktisk, hvis man flytter meget rundt på den.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Lyd

Jo større højtaler desto bedre lyd – det er en klassisk tommelfingerregel. De helt små højtalere har faktisk ofte en god lyd, men pris og kvalitet hører sammen – også størrelse. Er du ude efter en bluetooth højtaler med virkelig god lyd, skal du regne med at skulle op i mindst mellemstørrelse.

Se også: Mobiltelefoner med de bedste højtalere

 

Funktioner

Det er begrænset, hvilke funktioner en trådløs højtaler kan have, men der er lidt at overveje alligevel. For eksempel noget så lavpraktisk, om den er vandtæt eller har en strop, den kan hænge i.

Enkelte bluetooth højtalere har også Chromecast indbygget, så man kan afspille lyden over både wifi og bluetooth.

De fleste højtalere kan bruges som speakerphone, da de har indbygget mikronfon.

Se også: Bedste true wireless headset

 

Prisen

De billigste bluetooth højtalere har en pris fra cirka 200 kroner, men skal man have en lille god bluetooth højtaler skal man regne med en pris fra cirka 400 kroner.

De større og bedre bluetooth højtalere har priser fra godt 1.000 kroner og skal man have noget af det bedste, skal man op i et prisleje fra 2.500 kroner.

Se også: De bedste headset til musik

 

Købeguide til trådløse bluetooth højtalere, januar 2018

Købeguiden til trådløse bluetooth højtalere er fra januar 2018. Du kan finde priser på højtalere på Pricepusher.dk.

Se også: Prissammenligninger på trådløse bluetooth højtalere