Bedste bluetooth højtaler til 1.000 kroner – sammenlign priser

Du kan få rigtig gode bluetooth højtalere til 1.000 kroner med god lyd, god batteritid og godt design. Se guide og priser.

Bedste bluetooth højtaler til 1.000 kroner – sammenlign priser

En bluetooth højtaler til under 1.000 kroner kan sagtens levere god kvalitet på lyd, batteritid og design. Se vores guide til de bedste trådløse bluetooth højtalere til 1.000 kroner.

Det er skønt, hvor let det er at få adgang til millioner af sange direkte på mobilen – i hvert fald hvis man tegnet abonnement på en streaming-tjeneste til musik – men hvis man bruger telefonens indbyggede højtaler – eller højtalere hvis man er heldig – så kan man som regel ikke holde ud at lytte til musik i særlig lang tid. Heldigvis behøver det ikke koste kassen at få fingre i en god bluetooth højtaler. For under 1.000 kroner kan du få en bluetooth højtaler med god lyd, fin batteri og godt design.

Vi guider til 5 af de bedste bluetooth højtalere til cirka 1.000 kroner.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Bedste bluetooth højtalere til under 1.000 kroner

#1 Philips Everplay BT7900

Kort om Philips Everplay BT7900: Velbygget og godt design og er vandafvisende, har rigtig god lyd med fine detaljer og god bas. Batteritid på cirka 10 timer.

Pris for Philips Everplay BT7900: Fra cirka 600 kroner

 

#2 Libratone Too

Kort om Libratone Too: Lyden er dejlig detajleret og med fin bund i bassen. Designmæssigt er den måske ingen skønhed, men den har karakteristisk dseign og kan tåle vandstænk og en let om gang regn. Batteritid på op til 12 timer.

Pris på Libratone Too: Fra cirka 800 kroner

 

#3 Anker SoundCore Sport XL 

Kort om Anker SoundCore Sport XL Black: Den vinder ingen designpriser, hvis det handler om at være flot, men den er godt bygget – hårdfør og robust og den lille snor/hank fungerer godt.  Lyden er god og batteritiden er på op til 15 timer.

Pris på Anker SoundCore Sport XL: Fra 700 kroner

 

#4 JBL Flip 3 Special Edition

Kort om JBL Flip 3 Special Edition:  Lyden er ikke i top, når man skruer 80 procent op eller højere, men ellers er den ganske udmærket. Den har et noget specielt design og skiller sig ud. Den er vandafvisende og har batteri på op til 10 timer.

Pris på JBL Flip 3 Special Edition: Fra cirka 799 kroner

 

#5 Creative Sound Blaster Roar 2

Kort om Creative Sound Blaster Roar 2: Lyden er udmærket – klar og med god bas. Designet er pænt og stilfuldt og der er indgange til diverse stik. Batteritiden er på 8 timer, hvilket er lige i underkanten.

Pris på Creative Sound Blaster Roar 2: Fra cirka 750 kroner.

Se også: Sammenlign priser på billige bluetooth højtalere

 

Test af bluetooth højtalere – sådan gør jeg

Når jeg tester bluetooth højtalere tester jeg dem ved at lytte til musik afspillet fra mobilen. Det er sådan de er tiltænkt at blive brugt og som langt de fleste bruger dem.

Jeg tester dem både inden for i rolige og larmende omgivelser og udenfor i rolige larmende omgivelser. Har de en særlig funktion, for eksempel at de er vandtætte, så tester jeg også dette.

Derudover tester jeg også højtalerne med musik fra forskellige genrer: Pop, rock, metal, jazz og funk.

Se også: Bedste billige over ear headset

Test af bluetooth højtalere – marts 2018

Guiden til de bedste bluetooth højtalere til under 1.000 kroner er fra marts 2018. Guiden er baseret på test af bluetooth højtalere på mobil.nu og priserne er fundet på telepristjek.dk. I guiden finder vi bluetooth højtalere fra Creative, Philips, JBL, Libratone og Anker.

Den billigste bluetooth højtaler har en pris på cirka 600 kroner, mens den dyreste har en pris på knap 1.100 kroner. Det betyder en besparelse på op mod 500 kroner, alt efter hvilken bluetooth højtaler du vælger.

Se også: Guides til bedste køb af telefoner og tilbehør