Kunderne har talt: Her er mobilselskabet med bedste dækning og netværk

Hvilket dansk mobilselskab har den bedste dækning og det bedste netværk? Se her, hvad kunderne siger lige nu.

Kunderne har talt: Her er mobilselskabet med bedste dækning og netværk

Hvilket mobilselskab har den bedste dækning og det bedste mobilnetværk i Danmark? Det er rart at vide, inden man skifter mobilabonnement, hvordan ens potentielt nye teleselskab klarer den, når det gælder dækning og netværk.

Vi har, som de fleste ved, rigtige mange teleselskaber i Danmark, men “kun” fire netværk (når jeg sætter kun i kursiv, så skyldes det, at fire netværk i et lille land som Danmark faktisk er mange og man har længe spekuleret i, at der dog snart må forsvinde et af dem, da det ganske enkelt er meget svært at tjene penge som teleselskab med eget netværk i Danmark – men det er en anden historie).

Se også: Mobilabonnementer til bedste pris

Hvordan er den oplevede mobildækning?

De teleselskaber, der har eget netværk, er TDC, Telia, Telenor og 3. De påstår, at de sådan cirka på den ene eller anden måde dækker 99,9 procent af den danske befolkning.

Alle de andre danske teleselskaber betaler sig så til at kunne bruge et af disse fire mobilnet og jo flere selskaber og dermed brugere, der er på samme netværk, desto større er risikoen for, at man oplever netværket som dårligt.

Er der mange brugere på samme mobilnet, risikerer man en dårligere oplevet mobildækning.

Se også: Postnumre med dårlig dækning

Bedøm teleselskabernes dækning på teleprisguide.dk

På teleprisguide.dk kan danskerne registrere deres tilfredshed med de danske teleselskabers netværk og dækning. Man kan give bedømmelser på en skala fra 1-10, hvor 1 er dårligst og 10 bedst.

Det har 923 personer gjort ind til nu og vi kan se, at Telmore rangerer højst over danskernes tilfredshed med dækning og netværk.

Telmore scorer således 8,28/10 i karakter. Dårligst rangeret er Teleselskabet 3 med 6,48/10 i karakter.

Du kan se alle vurderinger af de danske teleselskabers netværk og mobildækningteleprisguide.dk.

Se også: Kort viser mobildækning og master i Danmark

Bedøm dit teleselskab og deltag i konkurrence om Sony-mobil

Her kan du samtidig selv afgive din bedømmelse af dit teleselskab, når det gælder kvaliteten af netværk og mobildækning – gør du det, deltager du automatisk i konkurrence om at vinde den nye Sony Xperia X Compact til 3.500 kroner!

Se også: Nyheder om danske teleselskaber