fullrate pris guide

Bedste mobilabonnement hos Fullrate - se for og imod køb

Fullrate kører lidt sig eget stille liv under TDC eller Nuuday-paraplyen, i hvert fald når det gælder mobiltelefoni, hvor det er YouSee og Telmore, der er mest fokus på. Bedste mobilabonnementer hos Fullrate.

Fullrate kan ikke beskyldes for at henvende sig til de mest prisbedvidste. Selskabets billigste mobilabonnement starter fra 149 kroner – det inkluderer da også en pæn mængde tale og data og god mængde data til brug i EU. De har fire mobilpakker og herunder kan du se guide til de bedste mobilabonnementer hos Fullrate som det ser ud lige nu her i starten af november 2019.

Se også: Mobilabonnementer hos Fullrate

 

Bedste mobilabonnementer hos Fullrate

15 timers tale og 35 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 8 GB data i EU)
Pris: 149 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner

Fri tale og 50 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 12 GB data i EU)
Pris: 199 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Fullrate

 

Fordele og ulemper ved Fullrate

Fullrate benytter TDC / Nuudays netværk og det er flere år i træk kåret til at være det bedste på markedet. Det borger selvfølgelig for god kvalitet på mobildækningen. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være huller i dækningen hist og pist og er der hullige der, hvor du bruger mobilen mest, så bør du vælge et andet teleselskab, der bruger et andet netværk.

Fullrate inkluderer roaming og wifi opkald i alle abonnementer. Fullrates kundeservice kan nås på alle de gængse kanaler: telefon, mail, chat og Facebook.

De har også en webshop med telefoner, men udvalget er dårligt og priserne ikke særlig konkurrencedygtige. Ind i mellem kører de dog med attraktive tilbud, for eksempel Apple AirPods til 250 kroner, men kun hvis man samtidig flytter ens mobilnummer over til dem.

Selskabet kører med 6 måneders bindingsperiode, så man kan ikke hurtigt komme ud af kundeforholdet, hvis man fortryder.

Se også: Teleselskaber med bedste netværk

 

Bedste mobilabonnement hos Fullrate, november 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Fullrate er fra november 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som selskabet tilbyder lige ud og vi har fundet de tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne

 

Skriv et svar