Bedste mobilabonnement hos GladMobil – samt fordele og ulemper

GladMobil er et interessant teleselskab, hvis man er ude efter et mobilabonnement under 100 kroner - bedste mobilabonnementer hos GladMobil.

Bedste mobilabonnement hos GladMobil – samt fordele og ulemper

GladMobil har branchens mest positive navn, men der er heldigvis også andre ting ved selskabet, der kan bringe en i godt humør – nemlig udvalget af billige mobilabonnementer. De bedste mobilabonnementer hos GladMobil.

Det er langt fra sikkert, at det er teleselskabet GladMobil, der popper op, når snakken går om teleselskabber, man overvejer at skifte til. Formentlig kender du slet ikke GladMobil for de gør ikke meget væsen af sig i mediebilledet. Og det er ærgerligt, for de har faktisk nogle rigtig gode abonnementer i prislejet under 100 kroner.

Herunder kan du se guide til de bedste mobilabonnementer hos GladMobil lige nu.

Se også: Mobilabonnementer hos GladMobil 

Bedste mobilabonnementer hos GladMobil 

2 timers tale og 10 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 4 GB data i EU)
Pris: 79 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner

10 timers tale og 20 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 5 GB data i EU)
Pris: 99 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos GladMobil 

 

Fordele og ulemper ved GladMobil 

GladMobil bruger Telias netværk og det netværk er ganske udmærket. Køber du abonnement hos selskabet, kan du vælge en forening eller hjælpeorganisation, du ønsker at støtte og så giver selskabet 10 % af abonnementspris til den forening, du vælger.

De sælger også mobiltelefoner, dog ofte ikke de nyeste eller bedste og der er også mulighed for at købe mobiltilbehør gennem selskabet. Priserne på telefonerne er dog ikke super attraktive.

GladMobil fokuserer helt og holdent på tale og data – mest mulig for pengene i den lave ende af prisskalaen, så de helt vilde data-abonnementer finder man ikke hos dem og det samme gælder tjenester og fordele som for eksempel streaming-tjenester.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos GladMobil , oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos GladMobil  er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som selskabet tilbyder lige ud og vi har fundet de tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne