TDC Mobil – Mobilabonnement og priser

Se aktuelle priser på mobilpakker og mobilabonnement hos TDC. Vi sammenligner teleselskabernes priser på mobilabonnement og telefoner, og giver dig den fulde prisoversigt på 350 forskellige mobilpakker og de bedste priser på 169 telefoner fordelt på i alt 37 teleselskaber. Oversigten nedenfor viser aktuelle mobilpakker, mobilabonnement og  priser ved TDC.

TDC mobilabonnement med fordele til familien

TDC tilbyder tre basis-abonnementer, som alle giver adgang til 11 forskellige tjenester og fordele, som f.eks Rejseklar EU, som giver gratis roaming af tale, SMS + 100 MB Data i EU og EØS lande, Musik, Film og Serier gennem TDC Play, e-bøger og meget andet. Hvis en familie vælger at samle husstandens mobilabonnement i TDC opnås der hertil rabat på den månedlige abonnementsafgift. Der betales fuld pris for ét abonnement, men kun 119 kroner for hvert af de efterfølgende abonnementer.

 

Gode og billige alternativer til TDC

Mobilselskab
Mobilabonnement pris /md. Aktuelle priser
Oister  (3)  6 timer Tale og 6 GB  79 kroner Se tilbud
CallMe  (Telia)  Fri Tale og 40 GB  149 kroner Se tilbud
CBB  (Telenor)  15 timer Tale og 15 GB  99 kroner Se tilbud
Telmore  (TDC)  20 timer Tale og 20 GB  129 kroner Se tilbud

 

Bemærk 
TDC er ophørt med at tilbyde mobilabonnementer til enkeltpersoner og familier. YouSee har overtaget ansvaret for de tidligere TDC kunder. Tabellen ovenfor viser gode og billige alternativer til TDC og YouSee.

Mobilselskab Talepr. måned Datapr. måned SMS/MMSpr. måned Mobilpakkepris pr. måned Aktuelle priser