Bedste mobiltelefoner til business brug – guide med priser

De bedste mobiltelefoner til business brug: Bedst kvalitet, mulighed for at sikre følsom data mest muligt + særlige arbejdsfunktioner. Se bedste priser.

Bedste mobiltelefoner til business brug – guide med priser

For nylig lancerede Google Android Enterprise Recommended, hvor de anbefaler en række af de telefoner, som de mener er bedst til virksomheder og business. Der manglede dog nogle meget interessante modeller på listen, så det vil vi rette op på. Guide til de 5 bedste mobiltelefoner til business brug.

Der var mange gode telefoner på den liste, som Google offentliggjorde i forbindelse med lanceringen af Android Enterprise Recommended, der er Googles nye tiltag med anbefalinger af de mobiltelefoner, som de mener egner sig bedst til virksomheder.

Der mangler dog nogle væsentlige telefoner på listen, som vi mener bør være med og derfor har vi lavet vores egen guide til de bedste mobiltelefoner til business brug baseret på kvalitet og mulighed for særlige sikkerhedsløsninger til at beskytte følsomme data.

Se også: Mobilabonnementer til virksomheder

Bedste mobiltelefoner til virksomheder

#1 Samsung Galaxy Note 8

Den udmærker sig ved: Skærm på 6,3 tommer med 2K-opløsning, hurtig brugerflade, batteri på 3.300 mAh og lynhurtig opladning. Bliver meget snart opdateret til Android 8 Oreo. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

Af særlige business funktioner har den S-Pen, der kan bruges til at arbejde meget præcist med tegninger, skitser og dokumenter. Note 8 kan bruges med Samsung Dex –  det betyder, at telefonen kan fungere som computer sammen med en skærm, tastatur og mus. Den har også mulighed for at opbevare følsomme apps og dokumenter i en højsikret mappe, som kan låses ekstra godt.

Bedste pris:
Fra cirka 6.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 8

 

#2 Samsung Galaxy S8+

Den udmærker sig ved: Skærm på 6,2 tommer med 2K-opløsning. Den har batteri på 3.500 mAh med rekord hurtig lynopladning. Den kan bruges med Samsung Dex, hvor man kan bruge telefonen som computer sammen med en stor skærm, mus og tastatur. Har dual sim og dermed plads til to simkort – den ene plads kan bruges til hukommelseskort. Som ekstra sikkerhed har den en særlig mappe, der kan låses ekstra sikkert, så kun du kan få adgang til følsomme filer på enheden.

Galaxy S8+ er netop blevet opdateret til Android 8.0.

Bedste pris:
Fra cirka 5.100 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8+

 

#3 OnePlus 5T

Den udmærker sig ved: Skærm på 6 tommer med fuld HD-opløsning, hurtig brugerflade, batteri på 3.300 mAh med lyn opladning og god lang batteritid. Kører med Android 7.1 fra start men bliver meget snart opdateret til Android 8.0 Oreo. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

OnePlus 5T har en særlig sikkerhedsfunktion, der hedder App-lås, som kan bruges til at sikre apps med ekstra følsomme virksomhedsinformationer bedst muligt.

Bedste pris:
Fra cirka 4.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på OnePlus 5T

 

#4 Huawei Mate 10 Pro

Den udmærker sig ved: Skærm på 6 tommer med 2K-opløsning, hurtig brugerflade, batteri på 4.000 mAh og rigtig god batteritid + lynopladning. Kører med Android 7.1.1 men kan opgraderes til Android 8 Oreo. Har derudover flere gode virksomhedsrelaterede funktioner og apps, der gør den lettere at bruge også til privat brug og som kan sikre følsomme apps og dokumenter mest muligt.

Mate 10 Pro kan også kobles til en computerskærm, mus og et tastatur og bruges som computer. Telefonen har også dual sim og dermed plads til to simkort.

Bedste pris:
Fra cirka 3.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 Pro

 

#5 Sony Xperia XA2

Den udmærker sig ved: Skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning, hurtig brugerflade, batteri på 3.300 mAh og god lang batteritid. Kører med Android 8 Oreo. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

Bedste pris:
Fra cirka 2.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XA2

 

Vigtigt på en mobiltelefon til business brug  

En mobil til business brug skal have en stor og skarp skærm, den skal have hurtig opladning, så man hurtig kan lade op, hvis man nærmer sig 0 procent i batteriniveau, den skal tilbyde mulighed for at sikre særligt følsomme data og så skal den helst også være ret hurtig ude med opdateringer af styresystemet.

Det er ikke alle telefoner på listen, der opfylder alle krav, men i hvert fald de fleste samtidig med, at enkelte også tilbyder særlige arbejdsmuligheder med mobilen.

Se også: Guide til de bedste mobiltelefoner

 

Bedste mobiltelefoner til business brug, marts 2018

Rangeringen af de bedste mobiltelefoner til business brug er fra marts 2018. Rangeringen er baseret på test på mobil.nu og prissammenligninger på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. De 5 telefoner på listen er fra Samsung, Huawei, Sony og OnePlus 5T

Den dyreste telefon på listen koster cirka 6.000 kroner, mens den billigste har en pris på cirka 2.600 kroner. Du kan altså spare cirka 3.400 kroner ved at vælge den billigste mobil i guiden.

Se også: Prissammenligninger på mobiltelefoner