De bedste high end mobiltelefoner til prisen

For 3.000 kroner kan du få fat på en fremragende high end mobil - se guide til de bedste high end telefoner til prisen.

De bedste high end mobiltelefoner til prisen

Du er ude efter en virkelig fremragende mobil, altså en såkaldt high end mobil, men det med prisen behøver ikke være i high end klassen? Guide til de bedste high end mobiltelefoner til prisen.

Der er faktisk mange telefoner at vælge mellem, hvis man er ude efter en rigtig god high end mobil – der er bare lige det med prisen. Det kan hurtigt gøre ondt i budgettet, når man går på jagt efter en high end mobil, men det behøver det ikke nødvendigvis at gøre – det er muligt at finde fremragende telefoner, der koster en tredjedel af for eksempel iPhone X og alene i vores guide herunder kan du spare over 1.200 kroner alt efter hvilken mobil, du vælger. Guide til de bedste high end telefoner til prisen.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

De bedste high end mobiltelefoner til prisen

 

#1 HTC 10

Den udmærker sig ved: Skærm på 5,2 tommer med 2K-opløsning, 12 megapixelkamera med laser autofokus og fotolys og optisk billedstabilisering, batteri på 3.000 mAh. Kører med Android 7, men kan opgraderes til Android 8.

Bedste pris:
Fra cirka 3.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på HTC 10

#2 LG G6

Den udmærker sig ved: Skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning og 18:9 format, dual kamera med fasedetektionautofokus og fotolys + blænde F/1.8 og optisk billedstabilisering. Batteri på 3.300 mAh. Kører med Android 7 og kan kan opgraderes til Android 8.

Bedste pris:
Fra cirka 3.150 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på LG G6

 

#3 Huawei P10 Plus

Den udmærker sig ved: Stor skarp skærm på 5,5 tommer med 2K-opløsning, hurtig brugerflade, dual kamera med autofokus og fotolys + blænde F/1.8 og optisk billedstabilisering samt batteri på 3.750 mAh batteri. Kører med Android 7, men kan opgraderes til Android 8.

Bedste pris:
Fra cirka 3.500. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei P10 Plus

 

 #4 Sony Xperia XZ1

Den udmærker sig ved: Praktisk format med skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning, 19 megapixelkamera med fotolys og autofokus + blænde F/2.0 og elektronisk billedstabilisering. Har hurtig brugerflade og batteri på 2.700 mAh. Kører med Android 8.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ1

 

#5 OnePlus 5T

Den udmærker sig ved: Godt format, skærm på 6 tommer med fuld HD-opløsning og 18:9 skærmformat. Dual kamera på 16 og 20 megapixel med fotolys og autofokus + blænde F/1.7 og fasedetektion autofokus. Har hurtig brugerflade og batteri på 3.300 mAh. Kører med Android 8.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på OnePlus 5T

 

#6 Huawei Mate 9 Pro

Den udmærker sig ved: Stor skarp skærm på 5,5 tommer med 2K-opløsning, hurtig brugerflade, dual kamera med autofokus og fotolys og optisk billedstabilisering samt batteri på 4.000 mAh batteri. Kører med Android 7, men kan opgraderes til Android 8.

Bedste pris:
Fra cirka 4.100. Tilbuddet er med abonnement .

Se aktuelle priser på Huawei Mate 9 Pro

 

#7 Samsung Galaxy S8

Den udmærker sig ved: Stor skærm på 5,8 tommer med 2K-opløsning og 18:9 format. Har 12 megapixelkamera med fotolys og fase detektion autofokus + blænde F/1.7 og optisk billedstabilisering. Har hurtig brugerflade og batteri på 3.000 mAh. Kører med Android 7.0 fra start, men er i skrivende stund ved at blive opgraderet til Android 8.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.250 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8

 

Høj kvalitet til en lav pris

Med tanke på, at den højeste pris blandt de 7 telefoner i guiden herover er på cirka 4.250 kroner, så er det et imponerende line up af telefoner, vi kan finde frem i vores guide til de bedste high end telefoner til prisen. Og du kan faktisk få en virkelig god telefon med stor og meget skarp skærm, dual kamera, kraftigt batteri, hurtig brugerflade og så videre til omkring 3.000 kroner.

Det giver stof til eftertanke, når der kommer nye telefoner ud på markedet til 6.000 kroner eller mere. Så overvej en ekstra gang, om du ikke hellere skulle købe en billig og virkelig god high end telefon i stedet for en dyr en af slagsen – der er i hvert fald nok af telefoner at vælge mellem.

Se også: Guide til de bedste mobiltelefoner

 

De bedste high end mobiltelefoner til prisen, februar 2018

Rangeringen af de bedste high end mobiltelefoner til prisen er fra februar 2018. Rangeringen er baseret på test på mobil.nu og prissammenligninger på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. De 7 telefoner på listen er fra Huawei, Sony, HTC, LG, OnePlus og Samsung.

Den dyreste telefon på listen koster cirka 4.250 kroner, mens den billigste koster 3.000 kroner. Du kan altså spare cirka 1.250 kroner ved at vælge den billigste i guiden.

Se også: Guide til de bedste mobiltelefoner