Android Enterprise Recommended – de 5 bedste smartphones til virksomheder

Med Android Enterprise Recommended giver Google et overblik over gode telefoner til virksomheder - her er de 5 bedste smartphones fra listen.

Android Enterprise Recommended – de 5 bedste smartphones til virksomheder

Android Enterprise Recommended er et nyt tiltag fra Google, der skal give virksomheder bedre overblik over telefoner, de bør vælge til deres virksomhed og ansatte. Bestemte kriterier skal opfyldes for at kunne blive anbefalet og Google har udvalget ganske mange telefoner. Guide til de bedste smartphones fra Android Enterprise Recommended.

Android-markedet er enormt spraglet og varieret med et hav af forskellige mobiltelefoner i alle mulige prisklasser. Det betyder, der er stor forskel på kvaliteten på hardware og software og som virksomhed kan det være svært at leve med, hvis man ikke kan vide sig sikker på, at den mobil, man har købt til sin virksomhed og ansatte ikke har høj kvalitet på vigtige parametre. Det er her, Android Enterprise Recommended kommer ind i billedet – det er nemlig Google anbefalinger til de bedste mobiltelefoner til virksomheder. Du kan læse mere om kriterierne for at komme med på listen sidst i denne guide.

Der er allerede ganske mange mobiltelefoner med på Android Enterprise Recommended-listen, hele 21 af slagsen – vi anbefaler her 5 af de bedste, baseret på kvalitet, pris og tilgængelighed i Danmark.

Se også: Mobilabonnementer til virksomheder

 

Bedste mobiltelefoner til virksomheder

 

#1 Sony Xperia XA2

Den udmærker sig ved: Skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning, hurtig brugerflade, batteri på 3.300 mAh og god lang batteritid. Kører med Android 8 Oreo. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

Bedste pris:
Fra cirka 2.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XA2

 

#2 LG G6

Den udmærker sig ved: Skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning og 18:9 format. Batteri på 3.300 mAh og god batteritid. Kører med Android 7 og kan kan opgraderes til Android 8. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

Bedste pris:
Fra cirka 3.150 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på LG G6

 

#3 Nokia 8

Den udmærker sig ved: Skærm på 5,3 tommer med 2K-opløsning, rigtig hurtig og enkelt opbygget brugerflade, batteri på 3.090 mAh og fin batteritid. Kører med Android 7.1.1 fra start, men kan opgraderes til Android 8 Oreo. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

Bedste pris:
Fra cirka 4.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Nokia 8

 

#4 Huawei Mate 10 Pro

Den udmærker sig ved: Skærm på 6 tommer med 2K-opløsning, hurtig brugerflade, batteri på 4.000 mAh og rigtig god batteritid. Kører med Android 7.1.1 men kan opgraderes til Android 8 Oreo. Har derudover flere gode virksomhedsrelaterede funktioner og apps. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

Bedste pris:
Fra cirka 5.050 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 Pro

 

#5 Motorola Moto Z2 Force

Den udmærker sig ved: Skærm på 5,5 tommer med 2K-opløsning og skærmen er brudsikker. Den har hurtig brugerflade, batteri på 2.730 mAh. Kører med Android 7.1.1 men kan opgraderes til Android 8 Oreo. Med Moto Mods kan man tilføje særlige moduler, for eksempel batteripack og projektor. Har dual sim og dermed plads til to simkort.

Bedste pris:
Fra cirka 5.500 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Moto Z2 Force

 

Hvad er Android Enterprise Recommended?

Android Enterprise Recommended er som nævnt Googles forsøg på at give virksomheder overblik over de bedste Android-mobiler til virksomheder.

For at komme med på listen, skal mobilproducenten være hurtig til at opdatere den anbefalede mobil med nye software-opdateringer – det er særligt vigtigt, når det gælder sikkerhed. På software-delen skal mobilerne også mindst have Android 7.0.

Når det gælder hardware, skal mobilen have mindst 2 GB RAM, 32 GB indbygget hukommelse og batteritid på mindst 8 timer.

 

Bedste smartphones til virksomheder, februar 2018

Rangeringen af de bedste smartphones til virksomheder ud fra Googles Android Enterprise Recommended-liste er fra februar 2018. Rangeringen er baseret på test på mobil.nu og prissammenligninger på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. De 5telefoner på listen er fra HuaweiSonyLG, Motorola og Nokia.

Den dyreste telefon på listen koster cirka 5.050 kroner, mens den billigste har en pris på cirka 2.600 kroner. Du kan altså spare cirka 2.400 kroner ved at vælge den billigste mobil i guiden.

Se også: Guide til de bedste mobiltelefoner