Tilbud: Mobilabonnement med fri data og 5G for 149 kroner – for altid!

Du skal slå til nu, hvis du vil have et mobilabonnement med en meget lav fast pris på fri data. Lige nu sparer du nemlig 50 kroner per måned - for altid.

Tilbud: Mobilabonnement med fri data og 5G for 149 kroner – for altid!

Mobilabonnementer med fri data er i høj kurs, dels fordi de inkluderer 5G og dels fordi man slipper for alle bekymringer om at nå sin datagrænse.

Et fri data-abonnement kan dog koste helt op til 299 kroner hos de dyreste teleselskaber, så man risikerer dog også nemt at falde betale unødvendigt dyrt for et abonnement, man ikke udnytter til fylde.

Læs også: Så dyrt er fri data hos Yousee, Telia, Telenor og 3

Utrolig lav pris på fri data lige nu

Men med Call mes nye tilbud kan man godt tillade sig at købe et mobilabonnement med fri data og 5G, selv om man ikke hver måned er storforbruger af mobildata.

Call me har nemlig sænket prisen på sit mobilabonnement med fri tale, fri data (20 GB i EU), 5G og C More til kun 149 kroner per måned. Og det er en pris, der gælder for altid. Førprisen er 199 kroner per måned, og der er dermed tale om et prisfald på 50 kroner per måned eller 25 procent.

Gå til tilbuddet hos Call me

Det er ikke første gang, at Call me sænker prisen på sit største mobilabonnement. Det skete også i januar, start februar og slut februar/marts. Tilbuddet er faktisk så godt, at fri data-abonnementet koster præcis det samme som selskabets abonnement med fri tale, 500 GB data (20 GB i EU) og C More – et abonnement som ofte også ’kun’ indeholder 200 GB data til samme pris.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Alternativer til Call me

Er du endnu ikke overbevist om, Call mes abonnement er et godt tilbud? Så se bare på alle nedenstående billige alternativer. Ingen af de andre billige teleselskaber sælger et mobilabonnement med fri tale, fri data og 5G for under 179 kroner per måned. Ved at gøre brug af Call mes tilbud sparer du altså 30 kroner per måned eller 360 kroner om året i forhold til de billigste alternativer.

OiSTER

OiSTER bruger 3’s mobilnet:

  • Fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G
    Pris: 179 kroner per måned (89 kroner per måned de første tre måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

duka

duka bruger Telenors mobilnet:

  • Fri tale i og til EU, 1.000 GB data (dertil 25 GB i EU) og 5G
    Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos duka

CBB Mobil

CBB Mobil bruger Telenors mobilnet:

  • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
    Pris: 199 kroner per måned (169 kroner per måned de første 12 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

eesy

eesy bruger TDC’s mobilnet:

  • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
    Pris: 199 kroner per måned (169 kroner per måned de første 12 måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy