Nu kan du købe mobilabonnement med fri data for kun 149 kr.

Ønsker du et meget billigt mobilabonnement med tale og fri data? Så kan du lige nu købe sådan et abonnement hos Call me til en usædvanlig lav pris.

Nu kan du købe mobilabonnement med fri data for kun 149 kr.

149 kroner per måned. Det er prisen, som du lige nu kan få et mobilabonnement med fri tale, fri data og 5G for hos lavprisselskabet Call me.

Normalt koster sådan et mobilabonnement mellem 179 og 299 kroner per måned, og hos lavprisselskaberne Call me, CBB Mobil og eesy er normalprisen 199 kroner per måned.

Men lige nu har Call me en særlig god pris på netop fri tale, fri data (20 GB i EU) og 5G. Abonnementet koster nemlig kun 149 kroner per måned. Det er en besparelse på 50 kroner eller 25 procent sammenlignet med Call mes normalpris.

Vi skal helt tilbage til juli 2020 for at finde det tidspunkt, hvor 149 kroner senest var den laveste normalpris på fri data. Da hævede OiSTER prisen til 159 kroner per måned, og siden da er den hævet igen til 169 og senest til 179 kroner per måned, som er den aktuelle pris hos OiSTER og dukaTALE – de to steder med den laveste normalpris.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Halv pris indtil påske

Ud over den faste lave pris på 149 kroner per måned hos Call me får man også halv pris på abonnementets pris indtil påske – nærmere bestemt den 10. april 2023. Køber man abonnementet nu – i starten af februar – får man altså de første to mobilregninger for kun 74 kroner per måned. Derefter fortsætter prisen til 149 kroner per måned.

Alternativer til Call me

Hvis det ikke skal være Call me, som bruger Telias mobilnet, hvilket teleselskab sælger så et billigt mobilabonnement med fri data? Vi har fundet fire gode alternativer:

OiSTER

 • Fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned (59 kroner per måned de første to måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

dukaTALE

 • Fri tale i og til EU, 1.000 GB data (dertil 25 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos dukaTALE

CBB Mobil

CBB Mobil bruger Telenors mobilnet:

 • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

eesy

eesy bruger TDC’s mobilnet:

 • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned (99 kroner per måned de første tre måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy