Så dyrt er fri data hos Yousee, Telia, Telenor og 3

Har du brug for fri data i dit mobilabonnement, skal du ikke vælge et af de store teleselskaber. Se her hvor meget du kan spare, ved at vælge et lavprisselskab.

Så dyrt er fri data hos Yousee, Telia, Telenor og 3

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have fri data i sit mobilabonnement. Enten har du et stort dataforbrug, bruger datadeling eller bruger det til mobilt bredbånd. Vil du gerne have fri data til den laveste pris, skal du gå langt uden om de store teleselskaber Yousee, Telia, Telenor og 3. Se her i artiklen, hvor meget du kan spare på et mobilabonnement med fri data.

Så dyrt kan fri data være

Der er et stort udvalg af mobilabonnementer med fri data. Typisk er det sådan, at når der er fri data inkluderet, er der også fri data. Selvom der ofte er det samme indhold i abonnementerne, er priserne meget forskellige.

Hos de store teleselskaber betaler man langt mere for fri data. Hertil skal det dog siges, at man hos enkelte får lidt ekstra med i pakken.

Hos Yousee koster fri data på mobilen 299 kroner per måned. Hertil får man lidt ekstra roaming med samt YouSee musik musikstreaming. Hos Telenor koster fri data 269 kroner per måned og hos 3 er prisen 270 kroner. Til sidst er der Telia, hvor fri data koster 249 kroner per måned – her får man lige nu en valgfri streamingtjeneste inkluderet i 12 måneder.

Se aktuelle priser på mobilabonnementer

Så meget kan du spare på fri data

Ovenstående lyder måske ikke urimeligt for et mobilabonnement med fri data – indtil man tager et kig ind hos nogle af de andre mindre teleselskaber. Priserne hos Oister, Duka, CBB og eesy ser nemlig noget anderledes ud, og der er ret mange penge at spare.

Hos lavprisselskaber kan man i dag finde abonnementer med fri data ned til 179 kroner. Sammenligner med det med ovenstående priser, er der helt op til 120 kroner at spare om måneden – eller 1.440 kroner om året.

Se vores overblik over mobilabonnementer med fri data til laveste pris herunder.

Billigste mobilabonnementer med fri data

Oister

Abonnement: fri tale, fri data og 20 GB EU-data
Pris per måned: 179 kroner

Se aktuelle pris hos Oister

DukaTale

Abonnement: fri tale, fri data og 20 GB EU-data
Pris per måned: 179 kroner

Se aktuelle pris hos Duka

CBB

Abonnement: fri tale, fri data og 22 GB EU-data
Pris per måned: 199 kroner (første måned gratis)

Se aktuelle pris hos CBB

eesy

Abonnement: fri tale, fri data og 25 GB EU-data
Pris per måned: 199 kroner (første måned gratis)

Se aktuelle pris hos eesy