3 udvider med ny tjeneste: Rabat på e- og lydbøger med Saxo Premium

Teleselskabet 3 udvider sit tilvalgssortiment med Saxo Premium til e- og lydbøger med 20 kroner i rabat om måneden. Potentialet er stort, siger Saxo.

3 udvider med ny tjeneste: Rabat på e- og lydbøger med Saxo Premium

Fra i dag kan kunder hos teleselskabet 3 nemlig få adgang til ubegrænset streaming af mere end 50.000 e- og lydbøger via Saxo Premium for 79 kroner om måneden. Normalt er prisen på Saxo Premium 99 kroner kroner, så man sparer altså 20 kroner om måneden eller cirka 20 procent.

 

3 med Saxo Premium som tilvalg med rabat

3 er faktisk et af de teleselskaber i Danmark, der tilbyder flest tjenester sammen med Telmore og Telia. I modsætning til Telmore, der inkluderer tjenester i selskabets Play-abonnementer, så kan man som 3-kunde vælge at tilkøbe præcis den tjeneste, man ønsker- så længe den altså er i 3’s sortiment, med rabat på typisk 20 kroner i forhold til normalprisen på tjenesten. Nu udvider de sortimentet med e- og lydbøger sammen med Saxo Premium og tilbyder 20 kroner i rabat om måneden.

Udover, at man som 3-kunde kan få rabat på Saxo Premium og adgang til de mange e- og lydbøger, så kan man også få rabat og fri fragt på fysiske bøger og adgang til Saxos nye salgsportal for brugte bøger.

3 tilbyder i dag adgang til tjenester som Deezer (musik), Wype (magasiner) TV2 Play (serier og dokumentarer), rejseforsikring og de tilbyder også, at man kan betale Spotify gennem ens mobilabonnement – dog opnår man ikke rabat på tjenesten. Selskabet kalder selv samarbejdet med Saxo som et “relevant tilvalg for selskabets kunder”.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Stort potentiale for Saxo i samarbejdet

”Saxo har på rekordtid formået at omstille sig til et marked, hvor lyd er den hurtigst voksende streamingkategori. Det er en tilgang, vi deler hos 3, og det giver et stærkt grundlag for et godt samarbejde,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Jan Thisted Ettrup-Mikkelsen, der er CMO hos Saxo vurderer, at der er stort potentiale i samarbejde med 3, da 3 i dag har næsten 1,4 millioner kunder. Samtidig beskriver han 3 som en “digital innovatør”, der gør noget ekstra for at skabe værdi for deres kunder.

Se også: Find mobilabonnementer med underholdning

 

Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

Telmore
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 50 GB data + fri adgang til BookMate samt Telmore Musik, Viaplay, HBO og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 15 GB data)
Netværk: TDC

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore

YouSee
Alle abonnementer men kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og op til fri data + fri adgang til BookMate samt mulighed for at vælge blandt andet YouSee Musik, Cmore og YouSee Premiere (inkluderer også roaming i EU med fri tale og op til 20 GB data)
Netværk: TDC

Pris: Fra 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer