3-logo

Tjenester og services som tilvalg hos 3

Mange lavprisselskaber tilbyder kun rene mobilabonnementer, men mange teleselskaber tilbyder også ekstra muligheder i form at tilvalg af tjenester, blandt andet 3, som vi ser nærmere på her. Få mere ud af dit mobilabonnement hos 3 med tilvalg af tjenester.

For de flestes vedkommende, så er det først og fremmest mængden af tale og særligt data, der er afgørende for, hvilket abonnement man vælger – og så selvfølgelig også prisen. Det kan dog også være en fordel at se lidt nærmere på de muligheder, som en række selskaber tilbyder i form af tilvalg af tjenester og services. Chancen for, at du kan få en tjeneste eller service, som du alligevel benytter, er pæn og når de bliver tilbudt gennem et teleselskab, så er det normalt med rabat.

Det er også tilfældet hos 3.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos 3

 

Tilvalg: Tjenester og services hos 3

3 har efterhånden fået opbygget et anseligt udvalg af tjenester og services, som kan være interessante at benytte, hvis man er kunde hos 3 eller har planer om at blive kunde hos 3.

#1
Deezer er musiktjeneste som Spotify og Apple Musik. Prisen på Deezer hos 3 er 79 kroner om måneden – normalprisen er 99 kroner om måneden.

#2
Wype er app til alle Bonniers magasiner som Illustreret Videnskab, Bil Magasinet, Bo Bedre og National Geographic. Prisen på Wype via 3 er 79 kroner om måneden – normalprisen er 99 kroner om måneden.

#3
TV2 Play giver adgang til TV2s kanaler hver dag, snigpremeierer på programmer og der skulle være mere end 10.000 programmer uden reklamer.  Prisen på Tv2 Play via 3 er 69 kroner om måneden – normalprisen er 79 kroner om måneden.

#4
3rejseforsikring dækker hele verden og døgnet rundt har man adgang til hjælp far dansktalende alarmcentral. Dækker både en selv og ens børn, pap-børn og plejebørn under 18 år. Dækker også hjemtransport, nødvendige udgifter ved akut sygdom og behandling på privathospitaler.  Prisen på 3Rejseforsikring er 99 kroner om måneden.

#5
F-Secure Safe er sikkerhedssoftware med antivirus, bankbeskyttelse, ransomware-beskyttelse og familiebeskyttelse. Prisen på F-Secure Safe via 3 er 39 kroner om måneden – normalprisen er 41,25 kroner om måneden med et 12 månedersabonnement.

#6
3Hjemmenummer giver mulighed for at skrotte fastnetabonnement og stadig være sikker på, at alle opkald til fastnetnummeret når frem til din mobil. Pris på 3Hjemmenummer er 29 kroner om måneden.

#7
3Global Home giver mulighed at sende sms’er til 1 krone stykket og ringe billigt til udlandet. Prisen på 3Global Home er 29 kroner om måneden.

3 har også Spotify på listen over tjenester, men månedsprisen er 99 kroner som normalt. Den ekstra service, man får, er, at man kan betale for abonnementet via mobilregningen.

3 – Priser og tilbud på alle selskabets mobilpakker

Herunder kan du se en oversigt til alle mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementer hos 3.

10 timers tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms (Kan kun bruges i Danmark)
Pris: 99 kroner /md.

Fri tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 140 kroner /md.

Fri tale, 25 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 160 kroner /md.

Fri tale, 50 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 210 kroner /md.

Fri tale, 100 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 240 kroner /md.

Se aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos 3

 

3 – Priser og tilbud på alle selskabets bredbåndspakker

20 GB (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 120 kroner / md

35 GB (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 140 kroner / md

200 GB (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 210 kroner / md

1.000 GB (Kan bruges i 64 lande)
Pris: 300 kroner / md

Se aktuelle tilbud på mobile bredbåndsabonnementer hos 3

 

Tilvalg hos 3, august 2019

Guiden til tjenester og services som tilvalg hos 3 er fra august 2019. De kommende dage vil vi guide til tjenester og services som tilvalg hos teleselskaber som YouSee, Telenor, Telia, Oister, CBB Mobil, Telmore, Call Me og andre selskaber.

Se også: Find billige mobilabonnementer

Skriv et svar