Gratis lydbøger: Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

Du kan få gratis adgang til tusindvis af bøger og lydbøger via et mobilabonnement og derved spare masser af penge, hvis du er en læsehest.

Gratis lydbøger: Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

Gratis lydbøger og bøger – kan man få det? Ikke helt, men du kan i hvert fald få dem inkluderet i et par mobilabonnementer. Guide og priser til mobilabonnementer med bøger og lydbøger inkluderet.

Hvis der er noget, der er analogt i dag, så er det en trykt bog – en indbundet bog eller sågar bare en paperback i papir kan næsten ikke være mere analogt i disse tider. Det skulle da lige være en avis. Men bøger kan være dyre – 300 kroner er ikke unormalt for en bog. Og bøger vejer og fylder i tasken. Hjemme på bogreolen kan de se godt ud og signalere hvem man er – men de samler også støv.

Der er fordele og ulemper ved almindelige trykte bøger – det er der også ved e-bøger, man kan læse på mobiltelefon eller tablet samt ved lydbøger. Fordelen ved e-bølger og lydbøger er, at man kan have et helt bibliotek med på farten. Mindre kan naturligvis gøre det, men har man blot et par bøger med i tasken, så kan det være en fordel at have dem liggende på mobilen – eller streame dem.

Der er ikke mange muligheder for at finde et mobilabonnement med bøger og lydbøger inkluderet – faktisk er det kun hos Telmore og YouSee, man har muligheden. Herunder kan du se guide til de mobilabonnementer, der findes, med bøger og lydbøger inkluderet.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med bøger og lydbøger

 

Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

#1 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til BookMate samt Flipp og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Netværk: TDC

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

#2 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til BookMate samt Flipp, Telmore Musik, HBO, Cmore, Min Bio og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 13 GB data)
Netværk: TDC

Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

#3 YouSee
Fri tale + 5 GB data (kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data + fri adgang til BookMate samt mulighed for at vælge blandt andet YouSee Musik, Cmore og YouSee Premiere (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 5 GB data)
Netværk: TDC

Det er muligt at få BookMate som YouSee kunde med alle selskabets mobilabonnementer, så længe man også abonnerer på enten bredbånd eller tv hos YouSee.

Pris: Fra 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee.

Gratis bøger og lydbøger i mobilabonnementer, maj 2019

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer med gratis bøger og lydbøger er fra maj 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Telmore og YouSee.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 169 kroner, mens det dyreste koster 259 kroner, så du kan spare 90 kroner om måneden ved at vælge det billigste – det svarer til en besparelse på over 1.000 kroner om året.

Se også: Find billige mobilabonnementer med gratis bøger og lydbøger