mobilabonnement med e-bøger

Gratis lydbøger: Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

Gratis lydbøger og bøger – kan man få det? Ikke helt, men du kan i hvert fald få dem inkluderet i et par mobilabonnementer. Guide og priser til mobilabonnementer med bøger og lydbøger inkluderet.

Hvis der er noget, der er analogt i dag, så er det en trykt bog – en indbundet bog eller sågar bare en paperback i papir kan næsten ikke være mere analogt i disse tider. Det skulle da lige være en avis. Men bøger kan være dyre – 300 kroner er ikke unormalt for en bog. Og bøger vejer og fylder i tasken. Hjemme på bogreolen kan de se godt ud og signalere hvem man er – men de samler også støv.

Der er fordele og ulemper ved almindelige trykte bøger – det er der også ved e-bøger, man kan læse på mobiltelefon eller tablet samt ved lydbøger. Fordelen ved e-bølger og lydbøger er, at man kan have et helt bibliotek med på farten. Mindre kan naturligvis gøre det, men har man blot et par bøger med i tasken, så kan det være en fordel at have dem liggende på mobilen – eller streame dem.

Der er ikke mange muligheder for at finde et mobilabonnement med bøger og lydbøger inkluderet – faktisk er det kun hos Telmore og YouSee, man har muligheden. Herunder kan du se guide til de mobilabonnementer, der findes, med bøger og lydbøger inkluderet.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med bøger og lydbøger

 

Mobilabonnementer med bøger og lydbøger

#1 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til BookMate samt Flipp og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Netværk: TDC

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

#2 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til BookMate samt Flipp, Telmore Musik, HBO, Cmore, Min Bio og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 13 GB data)
Netværk: TDC

Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

#3 YouSee
Fri tale + 5 GB data (kræver man samtidig abonnerer på bredbånd eller tv hos YouSee)
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data + fri adgang til BookMate samt mulighed for at vælge blandt andet YouSee Musik, Cmore og YouSee Premiere (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 5 GB data)
Netværk: TDC

Det er muligt at få BookMate som YouSee kunde med alle selskabets mobilabonnementer, så længe man også abonnerer på enten bredbånd eller tv hos YouSee.

Pris: Fra 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee.

Gratis bøger og lydbøger i mobilabonnementer, maj 2019

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer med gratis bøger og lydbøger er fra maj 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Telmore og YouSee.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 169 kroner, mens det dyreste koster 259 kroner, så du kan spare 90 kroner om måneden ved at vælge det billigste – det svarer til en besparelse på over 1.000 kroner om året.

Se også: Find billige mobilabonnementer med gratis bøger og lydbøger