Teleselskabet 3: Se det bedste mobilabonnement

Man kan vælge mellem mange mobilabonnementer hos teleselskabet 3, men hvilket er bedst? Vi guider til bedste mobilabonnement hos 3.

Teleselskabet 3: Se det bedste mobilabonnement

Teleselskabet 3 har mange mobilabonnementer kun med tale, sms, mms og data, men det er muligt at tilkøbe tjenester til dem alle – guide til bedste mobilabonnement hos 3.

Teleselskabet 3 valgt for nogle år siden at gå all in på fri roaming, altså mobilabonnementer der kunne bruges i udlandet uden ekstremt høje ekstra omkostninger. I starten omfattede det 8 lande, så gjaldt det hele EU og i dag kan man bruge 3LikeHome i 59 lande som var man i Danmark. Det er muligt at få 3LikeHome i de fleste mobilabonnementer hos 3 og de har også et enkelt abonnement, der kun kan bruges i Danmark.

Spørgsmålet er, hvilket abonnement der er bedst hos 3.Vi guider til bedste abonnement hos Teleselskabet 3.

Se også: Mobilabonnementer hos 3

 

Bedste mobilabonnement hos 3

Herunder kan du se alle 3s abonnementer – og lige under anbefaler vi det bedste.

  • 10 timers tale og 10 GB data til 90 kroner om måneden (kun i DK)
  • Fri tale og 7 GB data til 130 kroner om måneden (inkl. 7 GB data i 59 lande)
  • Fri tale og 20 GB data til 150 kroner om måneden (inkl. 15 GB data 59 lande)
  • Fri tale og 40 data til 200 kroner om måneden (inkl. 20 GB data i 59 lande)
  • Fri tale og 80 data til 230 kroner om måneden (inkl. 20 GB data i 59 lande)
  • Fri tale og 100 data til 270 kroner om måneden (inkl. 20 GB data i 59 lande)

 

For de fleste vil abonnementet med fri tale og 20 GB data til 150 kroner formentlig være længe rigeligt. Det er ikke det billigste på markedet, når man ser på mængden af data, men fordelen er, at man kan bruge alle 20 GB i 59 lande uden at skulle bekymre sig om forbruget. Har du et større dataforbrug og vil være kunde hos 3, så er det bare med at kaste sig over et af de andre abonnementer.

#1
Fri tale, fri sms/mms og 20 data (inkl. 20 GB data i 59 lande)
Pris: 150 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Sammenlign mobilabonnementer hos 3

 

Fordele og ulemper ved 3

3’s største ulempe er stadigvæk dækningen – den er mere hullet end hos de andre teleselskaber og særligt uden for de større byer må man forvente dårlig dækning – den er blevet bedre med årene, men halter stadigvæk i landområder. De mangler også de helt billige mobilabonnementer med meget data og roaming inkluderet, men til gengæld kan deres roaming-abonnementer bruges i mange flere lande end hos konkurrenterne.

3 sælger mobiltelefoner og har ind i mellem gode tilbud på mobiltelefoner med store tilskud, men de er ikke førende på området. Til gengæld har de en velassorteret tilbehørsbutik. 3 inkluderer ingen tjenester til for eksempel musik i sine abonnementer, men de har et samarbejde med enkelte indholdsudbydere, for eksempel Deezer til musik, Wype til magasiner fra Bonnier og TV2 Play til on demand tv.

Når det gælder selvbetjening, har 3 en god app og man kan automatisk få et abonnementstjek for at sikre, at man har det rigtige abonnement. Det er også muligt at kontakte 3 på både telefonisk, via chat, Facebook og mail.

Har du brug for at kontakte 3 kundeservice kan du gøre det over telefon, Facebook og chat.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos 3, august 2018

Guiden til det bedste mobilabonnement hos 3 er fra august 2018. Guiden er baseret på de abonnementer, som 3 har lige nu og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne

 

Mere til fortællingen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen fortsatte historien. 21/8/2018 fulgte vi op med nyheden Telias bedste mobilabonnement – fri tale, fri data – Læs her. Få også seneste nyt om emnet her..