3 sænker priser på mobilabonnementer – se sammenligning

3 sænker priser på mobilabonnementer og forenkler udvalget. Men hvordan er priserne på 3s abonnementer sammenlignet med konkurrenterne?

3 sænker priser på mobilabonnementer – se sammenligning

Teleselskabet 3 har netop lavet store ændringer på deres premium udvalg af mobilabonnementer. Her bliver der både tilføjet data, priser bliver sat op og ned og der fjernes et mobilabonnement hos 3. Vi giver overblik over 3s nye mobilabonnementer og sammenligner priserne med konkurrenternes.

Der sker generelt store ændringer i mobilabonnementerne hos mange teleselskaber for tiden. Telmore har tilføjet mere streaming til Play-mobilabonnementerne samt sænket prisen på andre abonnementer, og også eesy sænker prisen. Nu er det 3s tur.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer på 3s mobilnet

Her er 3s nye mobilabonnementer

3 har lavet store ændringer på deres mobilabonnementer, hvor der er fjernet et mobilabonnement, tilføjet mere data og højere pris til et andet samt sænket prisen på det største abonnement med fri data. Få overblikket over de nye abonnementer nedenfor.

  • Fri tale og 30 GB data til 150 kroner per måned. Dette abonnement kostede tidligere 160 kroner.
  • Fri tale og 100 GB data til 200 kroner per måned. Dette abonnement havde tidligere kun 50 GB data.
  • Fri tale og fri data til 250 kroner per måned. Prisen er sænket fra 270 kroner.

3 har dermed aflivet deres mobilabonnement med fri tale og 20 GB data til 140 kroner. Ovenstående abonnementer hos 3 indeholder 5G, 3LikeHome og 3Deling.

3 lancerer samtidig et tilbud på deres Ekstra Bruger, hvor man kan dele datapakken med det nuværende mobilabonnement. Tilbuddet giver 50 procent rabat på Ekstra Bruger i tre måneder. Herefter er prisen 100 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos 3

Hvordan er priserne på 3s nye abonnementer?

Et mere overskueligt udvalg af mobilabonnementer tager vi glædeligt imod. Spørgsmålet er så, hvordan priserne på 3s nye mobilabonnementer er, sammenlignet med konkurrenternes.

Og her bliver det altså lidt svært, hvis man sammenligner med priser hos lavprisselskaberne. Hos det 3-ejede Oister er der fri tale og 100 GB data til 99 kroner per måned. Eesy har fri tale og fri data til 159 kroner – inklusiv landsdækkende 5G, og CBB har f.eks fri tale og 40 GB data til 99 kroner per måned.

Man skal dog huske på, at 3 tilbyder tjenester som 3Deling og 3LikeHome. 3Deling giver mulighed for at dele mobilabonnementets datapakke på tværs af jeres abonnementer hos 3. Med 3LikeHome kan man bruge mobilen i 72 lande, uden det koster ekstra.

Se også: Nyheder om mobilabonnementer

Opfølgning:

Næste artikel om temaet er også interessant. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 26/10/2021 fortsatte vi fortællingen med et indlæg omkring Telmores mobilabonnementer får nu mere streaming – Du kan læse den her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..