YouSee med nyt tv-tiltag: Bland tv og streaming – kan det betale sig?

YouSee introducerer nu muligheden for en bland selv-løsning, hvor man kan vælge mellem tv-kanaler og streaming - se priser.

YouSee med nyt tv-tiltag: Bland tv og streaming – kan det betale sig?

YouSee er i dag gået ud med en ny måde at blande tv-pakke på – nu tilbyder de at blande almindelige tv-kanaler med streaming-tjenester i Bland selv-løsningen.

Man kan ændre indholdet i pakken, som man vil, løbende. Har du for eksempel fravalgt HBO eller en tv-kanal i en periode, men ønsker at starte op igen, fordi en ny sæson på en tv-serie starter eller dit forboldhold for eksempel skal til at spille igen, så kan du vælge de kanaler til og eventuelt vælge andre fra. Når man vælger nye kanaler til og fra, vil ændringerne være aktiveret inden for en time, lover YouSee.

Se også: Bedste streaming tjenester til tv og film

Grundpakke + bland selv – se priser

Man kan vælge mellem fire streaming-tjenester: HBO, Cmore, MinBio og Dansk filmskat. Når det gælder tv-kanaler, får man alle DR’s kanaler med i grundpakken, der ikke kan skiftes ud. Også kanaler som TV2, TV3 og Kanal 5 er med i grundpakken – i alt 26 kanaler er med i grundpakken.

Det betyder, at man samlet sidder med nogle høje priser, hvis man vælger at benytte sig af YouSees nye Bland selv-tjeneste.

Grundpakken koster 289 kroner om måneden. Det koster derudover 599 kroner for oprettelse og 99 kroner for forsendelse af tv-boksen.

Blander du derudover tv-kanaler og streaming-kanaler for maksimalt 10 point, så er prisen 469 kroner om måneden. Blander du for maksimalt 20 point er prisen 519 kroner om måneden, mens prisen er 569 kroner, hvis man vælger op mod 36 point.

Priserne er altså således:

  • Grundpakken: 289 kroner om måneden
  • Grundpakke plus bland selv for maksimalt 10 point: 469 kroner om måneden
  • Grundpakke plus bland selv for maksimalt 20 point: 519 kroner om måneden
  • Grundpakke plus bland selv for maksimalt 36 point: 569 kroner om måneden

Se også: Flere og flere opsiger deres tv-pakker

Begrænset besparelse

Vælger man for eksempel HBO og Cmore, så koster det 10 point og altså samlet 469 kroner om måneden. Det betyder videre, at man betaler 180 kroner for HBO og Cmore eller 90 kroner per tjeneste. HBO koster normalt 89 kroner om måneden, mens CMore koster 99 kroner om måneden, så det er meget begrænset, hvad man sparer ved dette.

Jo flere kanaler du vælger, både blandt tv-kanaler og streaming, desto mere kan du spare, men der er ikke tale om de helt store besparelser – muligheden for at blande tv-kanaler med streaming-tjenester virker mere som en bekvemmelighedsmulighed, da man på denne måde let kan blande og sammensætte tv og streaming ét sted.

Se også: Læs mere om YouSee bland selv løsning

YouSee: Populær bland selv-løsning

Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee, siger i en pressemeddelelse om den nye mulighed for at blande tv-kanaler med streaming i Bland Selv-løsningen, at deres kunder, allerede inden de er begyndt at markedsføre de nye muligheder, er i fuld gang med at udnytte dem. “Lige nu ser vi lige så mange kunder blande en helt unik underholdningspakke på bare en dag, som vi normalt ser på en hel måned,” siger Jacob Mortensen.

Mest populær hos bland-selv-kunderne er streamingtjenesterne Viasat Film (inkl. Viaplay), HBO og Dansk Filmskat, men også sportskanaler er i høj kurs.

Se også: Prissammenligner på YouSee mobilabonnementer