Flere vil helt opsige deres tv-pakke – det er streaming folk vil ha’

Tendensen fortsætter: Folk fravælger de store tv-pakker på bekostning af streaming og flere og flere vil helt droppe deres tv-abonnement.

Flere vil helt opsige deres tv-pakke – det er streaming folk vil ha’

En gang var det sejt at have 100 tv-kanaler at vælge mellem – ikke at man så alle de tv-kanaler, men bare det at man kunne klikke rundt mellem et hav af populære og obskure kanaler havde et vist eksotisk element og der var endda også lidt status i denne overflod.

Sådan er det ikke længere.

Se også: Mobilabonnementer med streaming

Folk vælger de mindste tv-pakker og streaming

I dag er der derimod prestige i at kunne fortælle, at man kun har en lille håndfuld tv-kanaler med den mindste tv-pakke og skal man være rigtig trendy, så har man slet ingen almindelig tv-pakke til sit fjernsyn. Ikke at man ikke se fjernsyn – man streamer det derimod til sit smart-tv, via Chromecast eller Apple TV eller man ser fjernsyn på sin tablet.

Folk vælger i hvert fald i stigende grad de mindre og ofte de mindste tv-pakker og Julie Nygaard analysebureauet Wilke forklarer, at deres seneste undersøgelse om folks tv-vaner viser, at flere og flere faktisk også helt opsiger deres tv-abonnement.

Se også: Sammenlign priser på fjernsyn

TV-pakke stadig populære hos de ældre

Til gengæld bruger vi vores tv-penge på for eksempel Netflix eller HBO og i 2019 vil vi se mere streaming-tv end almindelig tv lyder det fra Julie Nygaard. I følge Wilkes undersøgelse overvejer 1,4 millioner danske tv-seere at lave ændringer i deres tv-pakker eller helt at afmelde den.

Julie Nygaard understreger dog, at der stadig vil være behov for almindelig tv, særligt hos de ældre generationer.

Se også: Forbedringer til Yousee TV-boks

Mange streaming-tjenester

I dag findes der efterhånden rigtig mange streaming-tjenester lige fra Netflix og HBO til til Cmore og Viaplay i den mere mainstreamede afdeling, mens der også findes den streaming-tjeneste til dem, der vil have mere kunstneriske og klassiske film og MinBio med 100 procent fokus på børn.

Se også: De bedste streaming tjenester til film og tv-serier