5 fordele: Yousee har familie- og samlefordele på menuen

Yousee kan være rigtig interessant for familier, hvis man i forvejen har bredbånd hos Yousee eller bare vil på et virkelig godt netværk.

5 fordele: Yousee har familie- og samlefordele på menuen

Yousee er det største teleselskab under TDC-paraplyen efter TDC valgte at lægge alle privataktiviteter i TDC over i Yousee Mobil.

Tanken med Yousee Mobil er, at selskabet skal være meget mere end blot et teleselskab og har fokus på underholdning og fordele, som man kan opnå ved også at have for eksempel bredbånd gennem Yousee.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hos Yousee

 

Fordele ved Yousee

I vores serie om de gode tjenester, services og muligheder, som de danske teleselskaber tilbyder, kommer turen nu til Yousee, der blandt andet tilbyder ekstra data og musik samt store rabatter på familieabonnementer.

1. Mobilabonnement med musik

Yousee har tre mobilabonnementer, man kan vælge mellem som kunde, med forskellig mængde data og pris – fælles for dem alle er, at man får en gratis streaming-tjeneste til musik inkluderet i prisen.

Tjenesten hedder YouSee Musik og har millioner af sange i kataloget og kan bruges med Apple AirPlay, Chromecast og Sonos.

Se også: Mobilabonnent med musik

2. Store rabatter på ekstra abonnementer

Er man flere i for eksempel familien, kan man opnå store rabatter ved at samle flere mobilabonnementer hos Yousee. Helt op til 180 kroner per abonnement kan du spare. Man kan tilkøbe i alt 4 ekstra abonnementer med disse besparelser per abonnement.

Se også: Mobilabonnementer med rabatter til familier

3. Roaming i 36 lande inkluderet

Kun den billigste af Yousees tre mobilabonnementer kommer uden roaming.

De to dyreste til henholdsvis 199 og 299 kroner giver henholdsvis 1 GB og 2 GB data til brug om måneden i 36 lande i EU. Begge inkluderer også fri tale og fri SMS/MMS i disse 36 lande.

Se også: Roamingfri mobilabonnement

4. Bredbånds-kunder får dobbelt op på mobildata

Har du bredbånd hos Yousee, så får du som mobilkunde dobbelt op på mobildata. Det vil sige, at du som bredbåndskunde hos Yousee får enten 10 GB, 20 GB eller 40 GB data om måneden i stedet for “kun” 5, 10 eller 20 GB data.

Se også: Billig bredbånd

5. Kåret til Danmarks bedste netværk

Teknologisk Institut har de sidste to år kåret TDC, der som bekendt står bag Yousee, til at have Danmarks bedste netværk, både på dækning og hastigheder. Så som Yousee-kunde kommer du på et rigtig godt netværk – ja faktisk det bedste mobilnetværk i Danmark.

 

Se priser hos Yousee

Mere om sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling. Steen Jørgensen fulgte op på historien. Allerede d. 19/1/2017 fulgte vi op med et indlæg omkring 5 gode ting ved Oister: Lavprisselskabet med fordele – Du finder den her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..