5 gode ting ved Oister: Lavprisselskabet med fordele

Oister er naturligvis mest kendte for deres lave priser på mobilabonnementer, men der er også andre gode ting ved teleselskabet, for eksempel god online selvbetjening og fordelsklub.

5 gode ting ved Oister: Lavprisselskabet med fordele

Oister har altid haft fokus på at være billig, billig og så nå ja, billig. Det er det, selskabet først og fremmest har slået sig op på og det med stor succes – i hvert fald har de et stærkt brand, når det gælder billig mobiltelefoni.

Men de tilbyder også andre ting – dem ser vi nærmere på herunder i vores serie om de gode tjenester, service og muligheder, som de danske teleselskaber tilbyder. Det drejer sig blandt andet om billig mobilabonnement, ingen binding og fordelsklub med rabatter.

 

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

1. Mobilabonnement med 15 timers tale og 15 GB data

Oister er som nævnt først og fremmest kendte for aggressive priser – og her er aggressivt godt!  De har et mobilabonnement med 15 timers tale og 15 GB data for 89 kroner om måneden. Det er svært at finde et bedre tilbud i dag.

Se også: Sammenlign pris på mobilabonnementer hos Oister

 

2. God kundeservice

Dagens teleselskaber vil egentlig gerne have så lidt at gøre med kunderne i dagligdagen som muligt – og kunderne vil formentlig også gerne have kunne benytte sig af en god online-service, så man slipper for at at tale med kundeservice. Og Oister har en fin online selvbetjening med mulighed for let at skifte abonnement, købe tillægstjenester og lignende.

Har man behov for det, kan man naturligvis også ringe til Oisters kundeservice.

Se også: Bedst kundeservice hos danske teleselskaber

3. Ingen binding

Som Oister-kunde binder man sig kun for én måned af gangen – det faste månedsbeløb man betaler forud for ens mobilabonnement.

Det gør, at man har en stor fleksibilitet, hvis man pludselig ønsker at skifte teleselskab.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

 4. Fordele

Oister+ er en fordelsklub, hvor man kan opnå rabatter på rigtig mange ting, blandt andet fjernsyn, tøj, sko og tasker, møbler og håndværkere,
fitnessmedlemsskaber, træningstøj, proteinpulver og cykler, restauranter og take away og ferier.

Man kan få rabatter på op til 25 procent.

 

5. Stærke tilbud

Oister har normalt lave priser, men fra tid til anden kører de med nogle stærke tilbud, hvor man faktisk kan spare gode penge på mobilabonnementet.

 

Se også: Sammenlign priser hos Oister

Videre om emnet

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. Steen Jørgensen gik et skridt videre. 11/1/2017 fulgte vi op med artiklen om 5 gode ting ved Call me – mobilselskabet der vil gøre en forskel – Artiklen kan du læse her her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Mobilabonnement..