Vild pris på Huawei P20 Pro – bedste køb overhovedet lige nu

En af sidste års bedste telefoner var Huawei P20 Pro og den kan nu købes for under 3.000 kroner og står som det bedste køb til prisen lige nu.

Vild pris på Huawei P20 Pro – bedste køb overhovedet lige nu

En af sidste års bedste mobiltelefoner var Huawei P20 Pro med fremragende kamera, lang batteritid, hurtig opladning, hurtig brugerflade og mange andre gode ting. Den kan lige nu købes for under 3.000 kroner – find bedste pris på Huawei P20 Pro.

Tingene kan gå hurtigt i mobilverdenen, særligt når det gælder Android-telefoner. Det er her, udviklingen sker for øjeblikket og det også her, de største prisfald sker. Lige nu kan man for eksempel få Huawei P30 Pro til under 3.000 kroner – for et år siden kom den på markedet til en vejledende pris på 6.300 kroner.

 

Bedste pris på Huawei P20 Pro

Herunder guider vi til de fem bedste priser på Huawei P30 Pro.

CBB
Bedste pris: 2.863 kroner med abonnement i 1 måned
Se aktuelle priser hos CBB Mobil

YouSee
Bedste pris: 3.694 kroner med abonnement i 6 måneder
Se aktuelle priser hos YouSee

Goblue
Bedste pris: 4.500 kroner uden abonnement
Se aktuelle priser hos Goblue

Proshop
Bedste pris: 4.590 kroner uden abonnement
Se aktuelle priser hos Proshop

Telmore
Bedste pris: 5.154 kroner med abonnement i 6 måneder
Se aktuelle priser hos Telmore Mobil

Den højeste pris overhovedet på P20 Pro lyder på godt 7.300 kroner og selvomdet er med abonnement i seks måneder, så er der over 4.400 kroner i prisforskel på den billigste og dyreste P20 Pro. Det står samtidig klart, at det klart bedste kanbetale sig at købe telefonen med abonnement. CBB’s tilbud er kun med abonnement i en måned, så man kan hurtigt og billigt komme ud af bindingsperioden, hvis man i forvejen har et abonnement, man er glad for.

 

Derfor er Huawei P20 Pro stadig fremragende 

Selvom Huawei P20 Pro er cirka et år gammel, så er den stadig blandt de bedste telefoner på markedet. Skærmen er 6,1 tommer stor med fuld HD-opløsning, brugerfladen er hurtig, batteriet på 4.000 mAh holder til et par dages brug, den har hurtig lynopladning og så er kameraet stadig fremragende sammenlignet med nyere telefoner.

Til en pris på under 3.000 kroner står Huawei P20 Pro ganske enkelt som det bedste køb lige nu, når det gælder mobiltelefoner.

Se også: Find bedste pris på mobiltelefoner