Top 10 bedste Android mobiler – guide og priser

Der er lutter fremragende mobiltelefoner på listen over top 10 bedste Android mobiler - se de ti bedste og hvilke vi anbefaler.

Top 10 bedste Android mobiler – guide og priser

De sidste par måneder er der kommet et par nye topmodeller med Android ud på markedet og de har lavet noget om på listen over top 10 bedste Android telefoner lige nu.  Guide og priser på de bedste Android mobiltelefoner lige nu.

De bedste mobiltelefoner på markedet kører med Android og med mange Android producenter på markedet kommer der tit nye modeller. Der kommer ikke helt så ofte de helt store topmodeller, men når der kommer, så løfter de som regel niveauet.
Siden vores seneste guide til de bedste Android mobiler på markedet har vi fået Samsung Galaxy S10+ og Huawei P30 Pro og de kommer ind og laver lidt rav i listen over de ti bedste Android mobiler. Se top 10 bedste Android moibltelefoner lige nu.
Se også: Sammenlign priser på Android smartphones

Top 10 bedste Android mobiltelefoner

#1 Samsung Galaxy S10 Plus
Galaxy S10 Plus har en fantastisk skærm på 6,4 tommer af typen Dynamic AMOLED med fantastiske farver og skarphed. Brugerfladen er hurtig, kameraet fremragende, batteritid rigtig god og der er lynopladning + trådløs opladning og den har god antennekvalitet. S10 Plus kører med Android 9.0 og den vil også kunne blive opdateret til Android 10 og 11.

Bedste pris:
Fra cirka 7.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10 Plus

 

#2 Huawei Mate 20 Pro
Mate 20 Pro udmærker sig ved at have en 6,4 tommer AMOLED-skærm med flotte farver og hurtig respons, lynhurtig brugerflade, bedste batteritid + ekstremt hurtig lynopladning og trådløs opladning, fremragende kamera og god antennekvalitet. Mate 20 Pro kører med Android 9.0 og kan mindst opdateres til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#3 Samsung Galaxy Galaxy S9 Plus
Galaxy S9 Plus udmærker ved at have en 6,2 tommer super AMOLED skærm med fantastisk farvegengivelse, hurtig brugerflade, fremragende kamera, god batteritid og lynopladning + trådløs opladning og har fremragende antennekvalitet. S9 Plus kører med Android 8.0 og bliver opdateret til Android 9.0 inden for få uger. Den vil også kunne blive opdateret til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 4.150 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9 Plus

 

#4 Huawei P30 Pro
P30 Pro udmærker sig først og fremmest på kameraet med 5 gange optisk zoom, 10 gange hybrid zoom og 50 gange digital zoom samt rigtige gode evner til at tage billeder i mørke. Skærmen er 6,47 tommer stor og af typen AMOLED med flotte farver og hurtig respons. Brugerfladen er hurtig, batteritiden lang og den har ekstremt hurtig lynopladning og trådløs opladning. P30 Pro kører med Android 9.0 og kan opdateres til Android 10 og 11.

Bedste pris:
Fra cirka 6.350 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei P30 Pro

 

#5 Samsung Galaxy Note 9
Galaxy Note 9 udmærker sig ved at have en 6,4 tommer super AMOLED skærm med fantastisk farvegengivelse, rigtig hurtig brugerflade, fremragende kamera, kraftigt batteri med lynopladning og trådløs opladning og har fremragende antennekvalitet. Note 9 kører med Android 8.0 og bliver opdateret til Android 9.0 inden for få uger. Den vil også kunne blive opdateret til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

 

#6 Huawei P30 Pro
P30 har skærm på 6.1 tommer med fuld HD og kamera med 3 gange optisk zoom, OIS og mange andre gode kamerafunktioner. Brugerfladen er hurtig, batteritiden er god og den har hurtig lynopladning og trådløs opladning. P30 kører med Android 9.0 og kan opdateres til Android 10 og 11.

Bedste pris:
Fra cirka 5.050 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei P30

 

#7 LG V30
V30 udmærker ved at have en 6 tommer P-OLED skærm med fantastisk farvegengivelse, rigtig godt dual kamera, fremragende lyd, hurtig brugerflade, fin batteritid + lynopladning og trådløs opladning og har rigtig god antennekvalitet. Fantastisk pris lige nu. Kører med Android 8 – kan formentlig ikke opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 2.725 kroner. Tilbuddet uden abonnement.

Se aktuelle priser på LG V30

 

#8 Samsung Galaxy Galaxy S9
Galaxy S9 udmærker ved at have en 5,8 tommer super AMOLED skærm med fantastisk farvegengivelse, godt design og format, rigtig hurtig brugerflade, godt kamera, fin batteritid + hurtig opladning og trådløs opladning og har rigtig god antennekvalitet. S9 kører med Android 8.0 og bliver opdateret til Android 9.0 inden for få uger. Den vil også kunne blive opdateret til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 4.000 kroner. Tilbuddet uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9

 

#9 Samsung Galaxy Note 8
Note 8 udmærker ved at have en 6,3 tommer super AMOLED skærm med fantastisk farvegengivelse, iris-scanner, god batteritid + trådløs opladning, virkelig godt kamera og kommer med S Pen stylus samt har rigtig god antennekvalitet. God pris lige nu. Note 8 kører med Android 8.0 og bliver opdateret til Android 9.0 i løbet af første halvår 2019. Den vil formentlig ikke kunne blive opdateret til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 3.800 kroner. Tilbuddet uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 8

 

#10 Sony Xperia XZ3
Xperia XZ3 udmærker ved at have en 6 tommer P-OLED skærm, der er virkelig skarp med 2K-opløsning, har flotte farver og reagerer godt. Hurtig brugerflade, god batteritid + trådløs opladning, rigtig godt kamera. XZ3 kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 4.950 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ3

Se også: De bedste smartphones til prisen

Hvilken Android mobil skal man vælge?

Galaxy S10 Plus er den bedste Android-mobil i følge vores karaktersystem, men til prisen er både Huawei Mate 20 Pro og P30 Pro bedre køb og det samme er Samsung Galaxy S9+ og Note 9. LG V30 er også et suverænt køb.

 

Top 10 bedste Android mobil, april 2019

Guiden til top 10 bedste Android mobiltelefon er fra april 2019. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. På listen over tilbudene finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Sony, Samsung og LG.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 2.700 kroner, mens den dyreste koster 7.000 kroner, så man kan spare godt over 4.000 kroner ved at vælge den billigste af de bedste Android mobiltelefoner.

Se også: Sammenlign priser på de bedste smartphones