Vild pris! Køb PlayStation 5 for kun 3.199 med mobilabonnement

Lige nu kan du købe den populære PlayStation 5 for kun 3.199, hvis du køber seks måneders mobilabonnement. Se besparelsen her.

Vild pris! Køb PlayStation 5 for kun 3.199 med mobilabonnement

Der kan være mange penge at spare på den populære PlayStation 5 med disk – også selv om du binder dig til et mobilabonnement i seks måneder.

Det er Telia, der lige nu har en rigtig god pris på PlayStation 5 med disk. Kun 3.199 kroner koster spillekonsollen. Det er 1.149 kroner billigere end den billigste elektronikforhandler, hvor den lige nu koster 4.348 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Kan det svare sig at købe PlayStation 5 med disk hos Telia?

For at få PlayStation 5 til den gode pris skal du binde dig til et mobilabonnement i seks måneder. Den laveste pris hos Telia opnår man med mobilabonnementet med fri tale, fri data (33 GB i EU) og 5G for 269 kroner per måned. På grund af et oprettelsesgebyr og seks betalingsgebyrer ender den samlede mindstepris med at hedde 4.970,5 kroner.

Køb PlayStation 5 med disk til 3.199 kroner hos Telia her

For at finde ud af, om det er billigt, er vi nødt til at tage prisen på PlayStation 5 med disk hos den billigste forhandler og lægge den sammen med prisen på seks måneders mobilabonnement, der dækker en gennemsnitlig danskers forbrug på 20 GB data per måned. Sådan et abonnement koster 99 kroner per måned hos OiSTER, så den samlede pris ved at købe PlaySatation 5 med disk og mobilabonnement hver for sig er 4.942 kroner. Det er 29 kroner mere end hos Telia.

Til gengæld, hvis du i forvejen betaler til fri data hos et lavprisselskab til 179 kroner per måned, kan det godt svare sig at skifte til Telia i seks måneder. Den samlede pris på seks måneders fri data hos et lavprisselskab til 179 kroner og PlayStation 5 med disk er 5.422 kroner – 451,5 kroner mere end hos Telia.

Jo dyrere mobilabonnement du har i forvejen, desto mere kan det altså svare sig at skifte til Telia i seks måneder for at købe en billig PlayStation 5, i og med du er nødt til at tegne seks måneders abonnement hos Telia til 269 kroner per måned.

Læs også: Nu falder prisen på PlayStation 5 – se danske priser her

Overvej at købe PlayStation 5 hos Call me

Hvis du ikke føler for at binde dig til seks måneders mobilabonnement til 269 kroner per måned, kan du overveje at slå til hos Telias lavprisselskab Call me.

Call me sælger også PlayStation 5 med disk og med seks måneders binding, men til væsentligt lavere priser. Lige nu har Call me dog ikke noget rabat på PlayStation 5, så selv med et billigere mobilabonnement end Telias ender den samlede mindstepris med at være noget højere hos Call me end hos Telia.

Det er dog ikke usandsynligt, at Call me pludselig kører et godt tilbud på PlayStation 5. Det er i hvert fald set tidligere, at Call me sæger den til 3.699 kroner i steder for den nuværende høje pris på 4.499 kroner.