Rejsetip: Streaming tjenester med offline funktion

Inden du rejser på ferie i udlandet, er det rigtig smart at downloade film og tv-serier til offline-brug på din tablet eller mobil. Se guide til streaming-tjenester med offline-funktion.

Rejsetip: Streaming tjenester med offline funktion

En god måde at reducere dataomkostninger på, når man rejser i udlandet, er at downloade film og tv-serier til ens tablet eller mobil, så man efterfølgende kan se dem offline, så man ikke skal bruge af ens datapakke i udlandet. Guide til streaming-tjenester med offline-funktion.

En af de bedste funktioner, der er kommet til streaming-tjenester til film og tv-serier er offline-brug. Desværre tilbyder ikke alle streaming-tjenester offline-funktionalitet, men en del af dem gør. Desværre er det heller ikke alt indhold, der kan downloades og ses offline.

Se også: Mobilabonnementer med streaming tjenester

 

Streaming tjenester med offline funktion

De fleste streaming-tjenester tilbyder offlinefunktion i et eller andet omfang, men det er altså ikke alt indhold, der fungerer med det. Vigtigt for mange er det dog nok, at Netflix tilbyder funktionen. Her op til sommerferien er det oplagt at downloade videoer til børnenes tablet, inden man krydser grænsen, hvad enten det er i bil eller fly.

Disse streaming-tjenester tilbyder offline-funktion:

  • Netflix
  • Viaplay
  • Mubi
  • Blockbuster
  • Min bio
  • TV2 Play
  • Amazon

Som man kan se, så tilbyder hverken HBO eller C more mulighed for at downloade film og tv-serier til offline-afspilning.

Se også: Priser på tablets

 

Spar penge ved brug af offline-funktion i streaming-tjenester

Hvorfor er det smart med offline-afspilning af film og tv-serier? Det er det af to grunde. For det første undgår man at bruge af sin trods alt sparsomme data i mobilabonnementet, når man er på farten. Det er både smart i Danmark og i udlandet.

Selv om du har 10 GB data til brug i udlandet, så kan de hurtigt blive brugt på at se video. Skulle du blive fristet til at streame video i udlandet, selvom du har brugt al din data, så risikerer du en skyhøj mobilregning. En film i HD-kvalitet fylder ofte mellem 1-1,5 GB.

Det er også mere praktisk at downloade film og tv-serier inden du tager på ferie, for så er du helt uafhængig af at være koblet op til nettet, hvad enten det er wifi eller mobilnettet.

Har du derfor film og tv-serier liggende lokalt på din mobil eller tablet, kan du være ligeglad med dårlig eller slet ingen opkoblingsmuligheder – du kan bare se løs i stedet for.

Se også: De bedste streaming tjenester til film og tv-serier