Mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet

Betal lidt ekstra for et mobilabonnement med tv-serier og film inkluderet og du sparer penge i det samlede regnestykke. Guide til mobilabonnementer med tv-serier og film.

Mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet

Udbuddet af mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet er faktisk skrumpet lidt ind de seneste måneder, men det er stadig muligt at finde dem og de sparer stadig en mange penge hvert år – guide til mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet.

Mange betaler i dag for en streaming-tjeneste til film og tv-serier. Det koster typisk 89-119 kroner for en af de store streaming-tjenester om måneden alt efter kvalitet og antal enheder, man ønsker skal kunne bruge tjenesten. Man kan dog spare pengene på en streaming-tjeneste væk ved at finde et mobilabonnement med tv-serier og film inkluderet. Udvalget er ikke så stort, men det er stadig muligt at spare gode penge hver måned.

Mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet koster lidt mere end almindelige abonnementer kun med tale og data, men i det store billede kan man reducere de samlede omkostninger med sådan et abonnement, hvis man altså enten abonnerer på en eller flere streaming-tjenester eller har planer om det. Herunder guider vi til en række af de mobilabonnementer, der inkluderer film og tv-serier.

Se også: De bedste mobiltelefoner til film

 

Mobilabonnementer med tv-serier og film

#1 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic, TV2 Play, C More og Min Bio samt Flipp, BookMate og Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#2 Telmore
Fri tale + 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til HBO Nordic og TV2 Play (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#3 Telenor
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data + fri adgang til ViaPlay i 12 måneder (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 199 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#4 Telenor
Fri tale + 40 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 40 GB data + fri adgang til ViaPlay i 12 måneder (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#5 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + adgang til enten Telia TV eller HBO Nordic (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

#5 Teleselskabet 3
Har du mobilabonnement hos teleselskabet 3, så kan du tilkøbe TV2 Play for 59 kroner om måneden uanset hvilket abonnement du har – normalpris er 59 kroner, så du sparer 20 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud

 

Mobilabonnementer med tv-serier og film, juni 2018

Guiden til mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet er fra juni 2018. I guiden herover tipper vi til mobilabonnementer med tv-serier og film inkluderet hos Telmore, Telenor, Teleselskabet 3 og Telia.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer