Velkommen skruer prisen i bund – 99 kroner for alle mobilpakker

Velkommen har valgt at skrue prisen på alle deres mobilpakker helt i bund. De første 6 måneder kan du få fri data og fri tale for kun 99 kroner om måneden.

Velkommen skruer prisen i bund – 99 kroner for alle mobilpakker

Hvis du står og leder efter et nyt mobilabonnement, så har Velkommen et godt tilbud til dig. Velkommen har nemlig sænket priserne på alle deres mobilpakker til 99 kroner om måneden, uanset om du vælger den mindste eller største pakke. Tilbuddet gælder for de første 6 måneder, hvorefter prisen stiger til den normale pris.

Til trods for, at tilbuddet er tidsbegrænset, så er der altså rigtig mange penge at spare. 99 kroner om måneden for fri tale og fri data er svært at finde billigere på det danske telemarked. Dertil kommer, at Velkommen benytter sig af TDC’s net, som er kåret til Danmarks bedst for femte år i træk – både når det kommer til hastighed og dækning.

Mobilpakker hos Velkommen til 99 kroner om måneden i de første 6 måneder

Fri tale + fri data
Fri SMS/MMS

Kan bruges i EU
Oprettelse: 0,-
Binding i 6 måneder
Månedlig pris: 99,- (Kampagne: efter 6 måneder stiger prisen til 399,-)
Besparelse over 6 måneder: 1.800,-

Fri tale + 50 GB data
Fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Oprettelse: 0,-
Binding i 6 måneder
Månedlig pris: 99,- (Kampagne: efter 6 måneder stiger prisen til 199,-)
Besparelse over 6 måneder: 600,-

15 timers tale + 35 GB data
Fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Oprettelse: 0,-
Binding i 6 måneder
Månedlig pris: 99,- (Kampagne: efter 6 måneder stiger prisen til 149,-)
Besparelse over 6 måneder: 300,-

Se aktuelle tilbud hos Velkommen

Alternativer til Velkommen

Det er svært at finde en billigere mobilpakke, der både tilbyder en stor mængde data og danmarks bedste netværk. Herunder har vi listet tre alternativer til Velkommen.

CBB
30 timers tale + 30 GB data
Fri SMS/MMS
Kan kun bruges i DK
Oprettelse: 0,-
Ingen binding
Bruger Telenors net
Månedlig pris: 99,-

Se aktuelle tilbud hos CBB

HALLO
20 timers tale + 30 GB data
Fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Oprettelse: 0,-
Ingen binding
Bruger TDC’s net
Månedlig pris: 99,-

Se aktuelle tilbud hos HALLO

Oister
Fri tale + Fri data
Fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Oprettelse: 0,-
Ingen binding
Bruger 3’s net
Månedlig pris: 149,-

Se aktuelle tilbud hos Oister

Som du kan se, er kombinationen af fri data, fri tale og TDC’s netværk en sjældenhed til 99 kroner om måneden. Der findes selvfølgelig lignende abonnementer på andre netværk, men det er ikke sikkert, at dækningen er god nok i dit område til at det giver mening for dig. Derudover viser mine hastighedstest, at TDC’s net leverer en downloadhastighed på op til 200 Mbps, mens eksempelvis 3’s net kun leverer op til cirka 70 Mbps.

Nemt at skifte selskab igen

Priserne hos Velkommen gælder som nævnt kun i de første 6 måneder, hvor du også er bundet til selskabet. Herefter stiger eksempelvis fri data og fri tale til 399 kroner om måneden. Derfor er det ikke sikkert, at du har lyst til at blive hos Velkommen, når bindingsperioden er udløbet. Det bør dog ikke afskrække dig fra at tage imod tilbuddet i det næste halve år, da det er uhyre simpelt at skifte teleselskab.

Se også: Skift af teleselskab – guide til problemfrit skifte mellem teleselskaber

Det er blot at kontakte det teleselskab, du vil skifte til, og bede om at få flyttet dit nummer når bindingsperioden udløber. Du skal dog huske på, at de fleste teleselskaber har en opsigelsesperiode, der hedder løbende måned plus en måned. Det vil sige, at du altså skal have opsagt dit abonnement, eller i gangsat flytning af nummer, inden den sidste måned i bindingsperioden starter. Du kan altid finde en opdateret liste over mobilabonnementer på det danske telemarked, lige her på TelePrisTjek.dk.

Sammenlign priser på mobilabonnementer