Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved Telmore

Telmore tilbyder markedets største streamingpakke og benytter samtidigt Danmarks bedste netværk. Se vores guide til priser, fordele og ulemper ved Telmore.

Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved Telmore

Telmore er måske det bedste svar på et lavprisselskab, der har det hele. Telmore har et stort udvalg af mobiltelefoner, som af og til kan findes med en pæn rabat i deres butik, et bredt udvalg af mobilpakker til overkommelige priser, og så benytter Telmore sig af TDC’s netværk – som Teknologisk Institut har kåret til Danmarks bedste for femte år i træk.

Telmores mobilpakker er i sig selv ikke iøjenfaldende, de er hverken i den helt dyre eller helt billige ende. Der hvor Telmore virkelig skinner, er med Telmore Play. Telmore Play er nok markedets mest komplette mobil- og streamingpakke, hvor man udover mobiltelefoni også kan få tre film- serie- og TV-streamingtjenester, Telmores musikstreamingtjeneste og lyd- og e-bogstjenesten, Bookmate. Telmore har med andre ord en masse godt at byde på – Herunder har vi lavet en guide til priser, fordele og ulemper ved Telmore.

Fri Tale, fri SMS/MMS, 50 GB data og 5 tjenester – 299 kroner om måneden.

299 kroner om måneden lyder ikke umiddelbart billigt for et mobilabonnement. Men hvis det inkluderer Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic, Telmore Play og Bookmate, så har det pludselig en helt anden klang. Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play og Bookmate koster tilsammen minimum 346 kroner om måneden. Der kan altså være rigtigt mange penge at spare, hver måned, hvis du i forvejen bruger de nævnte tjenester. Dertil kommer et abonnement, der kan bruges i EU, samt Telmore Musik, der giver adgang til millioner af musiknumre. I skrivende stund giver Telmore endda 300 kroner til take-away, så filmaftenen er sikret.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Telmore – Priser på alle selskabets mobilabonnementer

20 timers tale, 60 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Månedlig pris: 149,-

Fri tale, 50 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Månedlig pris: 159,-

Fri tale, 30 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Inklusiv Telmore Musik
Månedlig pris: 169,-

Fri tale, 40 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Inklusiv HBO Nordic & Viaplay Film og Serier
Månedlig pris: 229,-

Fri tale, 50 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Inklusiv HBO Nordiv, Viaplay Film og Serier & Telmore Musik
Månedlig pris: 249,-

Fri tale, 50 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Inklusiv HBO Nordic, Viaplay Film og Serier & TV2 Play Basic
Månedlig pris: 269,-

Fri tale, 50 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i EU
Inklusiv HBO Nordic, Viaplay Film og Serier, TV2 Play Basic, Telmore Musik & Bookmate
Månedlig pris: 299,-

Telmore har også et forbrugsbaseret abonnement, Telmore Go, som koster 29 kroner om måneden. Her koster opkald 59 øre pr. minut, SMS koster 18 øre pr. stk og data koster 9,90 kroner om dagen. Derudover koster Telmore Go 99 kroner i oprettelse.

Telmore – Priser på alle selskabets bredbåndsabonnementer

150 GB
Kan bruges i DK
Oprettelse: 99,-
Månedlig pris: 249,-

300 GB
Kan bruges i DK
Oprettelse: 99,-
Månedlig pris: 329,-

500 GB
Kan bruges i DK
Oprettelse: 99,-
Månedlig pris: 379,-

250 GB
Kan bruges i DK
Inklusiv HBO Nordic, Viaplay Film og Serier, TV2 Play Basic, Telmore Musik & Bookmate
Oprettelse: 99,-
Månedlig pris: 399,-

Alle Telmores bredbåndsabonnementer kommer med en låne-router, så du slipper for at skulle investere i din egen 4G-router.

Fordele og ulemper ved Telmore

Fordele

  • Danmarks bedste netværk
  • Intet oprettelsesgebyr på mobilpakker
  • Ingen binding
  • Mulighed for mobilrabat ved samtidig binding i 6 måneder
  • Danmarks mest komplette streamingpakke
  • Låne-router ved oprettelse af mobilt bredbånd
  • Mulighed for at tilkøbe endnu flere tjenester

Ulemper

Det er svært at lave en lang liste med ulemper ved Telmore, fordi der ikke rigtigt er noget, der falder i øjnene. Én ting kunne man dog godt ønske sig – når nu Telmore tilbyder så mange streamingtjenester, så kan 50 GB data i mine ører lyde i underkanten. Her kunne Telmore med fordel tilbyde et abonnement med fri data, så man ikke risikerer at opbruge sin data inden månedens udløb.

Alternativer til Telmore

Der er faktisk ingen alternativer til Telmores underholdningsunivers, det tætteste du kommer, er Telia og 3, der begge giver mulighed for at tilkøbe en masse tjenester. Fælles for begge er dog, at du ikke rigtigt sparer nogen penge, men blot samler dine tjenester under samme regning som mobilen.

Er du ikke interesseret i streamingtjenester, men udelukkende masser af telefoni for dine penge, så skal du ikke vælge Telmore – her skal du i stedet kigge på selskaber som Oister, dukaTALE eller OK Mobil, som alle tilbyder rigtig meget inkluderet forbrug til en lav månedlig pris.

Konklusion

Telmore er den ubestridte streamingkonge – eller dronning – på det danske telemarked. Hvis du i forvejen bruger nogle af streamingtjenesterne, kan der være rigtigt mange penge at spare. Samtidig er der ingen binding eller oprettelse, så du har faktisk mulighed for at prøve Telmores univers i en måned, og opsige igen, hvis det ikke skulle falde i din smag.

På den anden side findes der masser af billigere alternativer, hvis du ikke interesserer dig for streamingtjenesterne. Målt på mobilpakker alene, er Telmore godt nok ikke i den helt dyre ende, men stadig langt fra at kunne konkurrere med de helt billige selskaber.

Se også: Guides til teleselskaberne