Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved Telenor

Telenor tilbyder blandt andet at du kan bytte din telefon til en ny efter et år. Se vores guide til priser, fordele og ulemper ved Telenor.

Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved Telenor

Telenor har faktisk været en fast bestanddel af det danske telemarked i mere end 28 år. Før selskabet blev opkøbt og skiftede navn til Telenor, hed det Sonofon. De fleste danskere over 25 kan nok huske den karakteristiske reklamejingle og ikke mindst de ultra populære “Polle fra Snave”-reklamer, som sidenhen blev til en hel spillefilm.

I dag hedder selskabet som sagt Telenor, og sammen med Telia råder Telenor over et af Danmarks bedste netværk. Men det er ikke det eneste Telenor har at byde på. Hvis du gerne vil have den nyeste mobiltelefon på markedet hvert år, tilbyder Telenor det perfekte abonnement til dig. Derudover tilbyder Telenor samlerabat på op til 20 procent, samt abonnementer til de mindste. Derfor henvender Telenor sig også i høj grad til familien med både mindre børn, der skal have den første telefon, og teenagere, der altid har behov for den nyeste iPhone. Der er selvfølgelig også ulemper, hvor Telenor halter efter konkurrenterne. Se vores guide til priser fordele og ulemper ved Telenor.

Fri data, fri tale og fri SMS/MMS – 250 kroner om måneden

For 250 kroner om måneden tilbyder Telenor et abonnement med frit forbrug – altså fri tale, fri data og fri SMS/MMS. Abonnementet kan bruges i 47 lande, hvor du har adgang til 20 GB data uden beregning. Hvis det ikke er dit eneste abonnement hos Telenor, optjener du rabat helt op til 20 procent. Det vil sige, at hvis det er dit fjerde abonnement hos selskabet, koster abonnementet kun 200 kroner om måneden. Oprettelsen er på 0 kroner, til gengæld er der binding i 6 måneder. For at sætte prisen i relief, så får du altså frit forbrug på et af Danmarks bedste netværk til 250 kroner – et lignende abonnement hos konkurrenten, YouSee, koster 399 kroner om måneden. Du sparer altså 149 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Telenor – Priser på alle selskabets mobilabonnementer

Fri tale, fri data og fri SMS/MMS
Kan bruges i 47 lande
Månedlig pris: 250,-
Samlerabat: Op til 20 procent

Fri tale, 40 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i 47 lande
Månedlig pris: 200,-
Samlerabat: Op til 20 procent

Fri tale, 20 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i 47 lande
Månedlig pris: 160,-
Samlerabat: Op til 20 procent

15 timers tale, 15 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i 47 lande
Månedlig pris: 139,-
Ingen samlerabat

Børneabonnementer

Kun til børn under 11 år
2 timers tale, 2 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i 47 lande
Månedlig pris: 90,-
Samlerabat: Op til 20 procent

Kun til børn under 18 år
10 timers tale, 30 GB data og fri SMS/MMS
Kan bruges i 47 lande
Månedlig pris: 140,-
Samlerabat: Op til 20 procent

Der er fri oprettelse og binding i 6 måneder på alle mobilabonnementer hos Telenor.

Udover mobilabonnementer, har Telenor også et stort udvalg af mobiltelefoner, hvor flere kan købes med rabat. Det er især attraktivt med Telenors Switch-abonnement, der følger med udvalgte telefoner, når de købes på afbetaling. Med Switch kan du bytte til en ny telefon efter 12 måneder, og din afdragsorning overføres bare til den nye model.

Telenor – Priser på alle selskabets bredbåndabonnementer

10 GB
Router købes separat
Kan kun bruges i DK
Ingen binding
Månedlig pris: 110,5,-

60 GB
Router købes separat
Kan kun bruges i DK
Ingen binding
Månedlig pris: 170,-

360 GB
Router købes separat
Kan kun bruges i DK
Ingen binding
Månedlig pris: 306,-

Fri data
Router medfølger til 1 krone
Kan kun bruges i DK
Binding i 6 måneder
Månedlig pris: 249,-

Fordele og ulemper ved Telenor

Fordele

  • Samlerabat
  • Switch
  • Stort udvalg af telefoner, tablets og udstyr
  • Billigt bredbånd med fri data og router
  • Stærkt netværk i samarbejde med Telia
  • Roaming i 47 lande – mulighed for at tilkøbe flere lande

Ulemper

  • Ingen medfølgende router ved mindre bredbåndspakker
  • eSIM begrænset til Apple Watch
  • Binding på alle abonnementer

Alternativer til Telenor

Det oplagte alternativ til Telenor er Telia. De to selskaber bruger samme netværk og har derfor samme dækning. Hos Telia har du desuden mulighed for at købe op til 5 ekstra abonnementer til en billig pris, hvilket er et godt alternativ til at samle hele familiens telefoni under én regning. Hos Telia kan man dig ikke bytte til nyt efter et år, men man kan spare penge på en ny telefon ved at indlevere den gamle. Her afhænger din rabat af telefonens stand og model.

Konklusion

Telenor er oplagt for dig, der gerne vil have den nyeste telefon hvert år, vil samle hele familiens telefoni og spare lidt penge eller har behov for roaming i en godt portion lande. Hos Telenor finder du også store rabatter på en lang række telefoner, så hvis du både leder efter et nyt abonnement og en ny telefon, så er Telenor et godt bud.

Hvis du derimod har behov for eSIM til din enhed, ikke behøver en ny telefon eller generelt bare vil have et billigt abonnement, som fungerer i Danmark, så er der mange andre steder at søge hen. Her kunne teleselskaber som Telmore, Oister, dukaTALE og OK Mobil være nogle gode valgmuligheder.

Sammenlign priser på mobilabonnementer