wifi opkald oister

Slut med mobilt bredbånd – Oister introducerer Oister WiFi

Her på TelePrisTjek.dk har vi flere gange fremhævet Oister, som markedets billigste, hvis der skal vælges mobilt bredbånd med fri data. Indtil nu har det været muligt at købe Oister mobilt bredbånd med fri data til 220 kroner om måneden, hvilket Oister nu er gået væk fra. Helt slut er det dog ikke med internet over det mobile netværk – Oister har nemlig introduceret Oister WiFi som det nye alternativ til mobile bredbåndsabonnementer.

Oister WiFi ser ud til at være en mere komplet løsning end det traditionelle bredbåndsabonnement. Med mobilt bredbånd fra Oister skal du selv sørge for at købe en kompatibel router før du kan komme på nettet. Sådan er det ikke med Oister WiFi, hvor du får en Huawei Router med når du bestiller abonnementet.

Næsten samme pris

Selvom du ikke længere kan få mobilt bredbånd til 220 kroner om måneden hos Oister, er der ingen grund til at fortvivle. Oister WiFi koster nemlig kun 9 kroner mere om måneden, hvilket godt kan betale sig. Prisen for en ordentlig 4G-router kan nemt løbe op i 1000 kroner, hvilket du nu slipper for med den medfølgende Huawei-router. I modsætning til mange af konkurrenterne, er der heller ikke tale om en lånerouter, men derimod en ganske gratis router. Der er heller ingen binding på abonnementet – Oister har dog pålagt Oister WiFi et oprettelsesgebyr. Herunder kan du se, hvordan abonnementet er sat sammen.

2 TB data
Kan kun bruges i DK
Gratis router
Ingen binding
Oprettelse: 199,-
Månedlig pris: 229,-

Du finder Oister WiFi her

Selvom Oister WiFi ikke tilbyder “fri data”, så svarer 2 TB til mere end de fleste husholdninger kan nå at bruge på en måned. Skulle du alligevel nå at opbruge din inkluderede data, så sætter Oister blot hastigheden ned til 128 kbit/s måneden ud.

Mobilt bredbånd er stadig en mulighed hos Oister

Selskabet har dog ikke skrottet det mobile bredbånd helt. Hvis du har behov for et bredbåndsabonnement med mindre data, så har Oister stadig lidt at vælge imellem. Her følger dog ingen router med, og hvis du bruger din inkluderede data, må du punge ud for ekstra datapakker, hvis du vil på nettet resten af måneden.

3 GB data
Kan kun bruges i DK
Ingen router
Ingen binding
Ingen oprettelse
Månedlig pris: 29,-

Se aktuelle tilbud hos Oister

10 GB data
Kan kun bruges i DK
Ingen router
Ingen binding
Ingen oprettelse
Månedlig pris: 79,-

Se aktuelle tilbud hos Oister

100 GB data
Kan kun bruges i DK
Ingen router
Ingen binding
Ingen oprettelse
Månedlig pris: 149,-

Se aktuelle tilbud hos Oister

Mobilabonnement med fri data som alternativ

Alternativt kan du stadigvæk købe et mobilabonnement med fri data til 149 kroner om måneden hos Oister. Et mobilabonnement fungerer lige så fint i en router, som et mobilt bredbåndsabonnement. På den måde er det stadig muligt med fri data.

Sammenlign priser på mobilabonnementer

Der er lukket for kommentarer.