Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved HALLO

HALLO er måske ikke et teleselskab, du har hørt så meget om før. Men selskabet har nogle gode mobilpakker på et stærkt netværk. Se priser, fordele og ulemper ved HALLO.

Valg af teleselskab? Priser, fordele og ulemper ved HALLO

Det er ikke sikkert, at du kender til teleselskabet, HALLO. Selskabet fylder ikke lige så meget i billedet, som konkurrenterne, men har faktisk en masse at byde på, når det kommer til billig telefoni på et stærkt netværk. HALLO benytter sig nemlig af TDC’S netværk, som Teknologisk Institut har kåret til Danmarks bedste for femte år i træk. Det betyder altså god dækning og lynhurtigt hastighed over det meste af landet, og så endda til rigtigt fornuftige priser.

HALLO tilbyder desuden mobilt bredbånd i pakker med forskellig mængde data, som du lige nu får til en nedsat kampagnepris. Derudover er der faktisk ikke så meget at sige om HALLO, hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting. For hvis du bare skal bruge et billigt abonnement med god dækning, og kan undvære en ny telefon, tablet, smartwatch eller tilbehør, så kan HALLO være det helt rigtige teleselskab for dig.

20 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data – 99 kroner om måneden

Den mindste mobilpakke hos HALLO koster 99 kroner om måneden, og så er den ikke engang så lille. For de 99 kroner får du nemlig 20 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data, hvoraf de 10 GB kan bruges i EU. Derudover er der ingen binding på abonnementet, ligesom HALLO har sløjfet oprettelsesgebyret.

HALLO – Priser på alle selskabets mobilabonnementer

20 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data
Kan bruges i EU
Ingen binding
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 99,-

Fri tale, fri SMS/MMS og 15 GB data
Kan bruges i EU
Ingen binding
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 109,-

15 timers tale, fri SMS/MMS og 35 GB data
Kan bruges i EU
Ingen binding
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 119,-

Fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data
Kan bruges i EU
Ingen binding
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 149,-

HALLO har desuden et forbrugsafregnet abonnement, som koster 29 kroner om måneden plus forbrug. Derudover har mulighed for at tilkøbe små udlandspakker med taletid og et antal SMS’er til udvalgte lande udenfor EU.

HALLO – Priser på alle selskabets bredbåndsabonnementer

200 GB
Kan kun bruges i DK
Binding i 6 måneder
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 199,-

500 GB
Kan kun bruges i DK
Binding i 6 måneder
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 279,-

1000 GB
Kan kun bruges i DK
Binding i 6 måneder
Oprettelse: 0,-
Månedlig pris: 349,-

Lige nu har HALLO binding i 6 måneder, fordi de kører kampagne på priserne – HALLO oplyser ikke, hvad normalpriserne er. Der er dog stadigvæk ingen binding, og 349 kroner for 1000 GB data på TDC’s netværk er bestemt billigere end mange andre udbydere på samme netværk.

Fordele og ulemper ved HALLO

Fordele

  • Godt netværk
  • Gode priser på mobilpakker
  • Ingen binding på mobilpakker
  • Intet oprettelsesgebyr
  • Udmærkede priser på bredbånd
  • Mulighed for at tilkøbe udlandspakker

Ulemper

  • Binding på mobilt bredbånd
  • Intet salg af telefoner, tablets og tilbehør
  • Ikke mulighed for eSIM

Alternativer til HALLO

Der findes masser af andre teleselskaber, som tilbyder lignende mobilpakker til lignende priser. Her er det blot et spørgsmål om, hvilket netværk du foretrækker. Nogle af alternativerne er OK Mobil, dukaTALE og Greentel, hvis du blot skal bruge et teleselskab, der tilbyder billig telefoni uden køb af enheder.

Hvis du derimod gerne vil have en ny telefon med i købet, men stadig gerne vil have billige mobilpakker, så er det første alternativ Telmore. Telmore kører også på TDC’s net, men tilbyder køb af telefoner og tablets, samt muligheden for eSIM. På andre netværk er dine bedste alternativer Oister og Call Me.

Konklusion

HALLO er endnu et af de lavprisselskaber, man ikke hører så meget om, men som faktisk tilbyder et rigtig godt produkt, når det kommer til mobilpakker og dækning. Hvis du er på jagt efter det billigste mobilabonnement på Danmarks bedste netværk, så er HALLO bestemt værd at kigge på. Du skal dog være indstillet på, at der er tale om telefoni og intet andet – ingen mulighed for køb af telefon, tablet og lignende, og ingen tilkøbstjenester i form af HBO Nordic eller spotify.

Abonnementspriser er altid et øjebliksbillede, da teleselskaberne ofte kører tilbud og kampagner, eller simpelthen ændre priser og forbrugsmængde på deres abonnementer. Husk derfor, at du altid kan finde opdaterede lister med priser på alle mobilabonnementer på det danske telemarked, lige her på TelePrisTjek.

Sammenlign priser på mobilabonnementer