Udbydere af bredbånd med bedste hjælp og support

Når bredbåndet ikke virker, så har man brug hurtig hjælp. Her er udbydere af bredbånd med bedste hjælp og support.

Udbydere af bredbånd med bedste hjælp og support

Sjovt nok går Wi-Fi, internet og bredbånd altid ned, når man har mindst brug for det. Og så er det altid uden for åbningstid hos udbyderen… og dog. Der er nemlig en række udbydere af bredbånd, som tilyder hjælp og support aften og weekend – her er de bedste af dem.

Det er svært at undvære internet i dagens Danmark. Det mærker vi mest når vores internet pludselig ikke virker. Der er forskellige måder, hvorpå man kan fikse internet der ikke virker, men det er ikke altid løsningen. Nogle gange har man brug for at få fat i kundeservice hos ens udbyder af bredbånd, som kan give assistance og information. Der er dog en tendens til, at problemer med bredbånd ofte sker om aftenen og i weekenderne, hvor netværket også er hårdest belastet. Og der har de fleste udbydere af bredbånd lukket, og så man kan sidde og vente i frustation til de igen åbner. Er det vigtigt for dig, at du (næsten) altid kan få fat i kundeservice? Så er nogle udbydere at bredbånd et bedre valg end andre. Herunder har vi fundet de udbydere af bredbånd frem, som tilbyder den bedste support og hjælp, ved at have åbent i længere tid, aften og weekend.

Se også: Find billigste pris på trådløst bredbånd

Bredbånd med bedste support og hjælp

#1 Telenor: Telenor tilbyder både kablet og trådløst bredbånd. Kablet bredbånd går nu helt op til 2.500 Mbit. Telenors tekniske support har åbent fra 7 til 23 hverdage og lørdag. Søndag er der desværre lukket.

Se aktuelle abonnementer fra Telenor

#2 Hiper: Hiper tilbyder kablet bredbånd op til 1.000 Mbit. Deres tekniske support har telefonisk åbent mandag til fredag 10-15, hvilket er ret begrænset. Men derudover tilbyder Hiper hjælp på Facebook chat mellem 10 og 23 hver dag, også weekend.

Se aktuelle abonnementer fra Hiper

#3 Telmore: Hos Telmore kan man få både mobilt bredbånd og kablet bredbånd – med og uden populære streamingtjenester. Telmore har åbent fra 9 til 21 i hverdage og i weekend og helligdage 10 til 18.

Se aktuelle abonnementer fra Telmore

#4 Yousee: Også Yousee tilbyder både mobilt og kablet bredbånd. Deres tekniske support har åbent hverdage 8 til 18 samt weekender 9 til 18.

Se aktuelle abonnementer fra Yousee

#5 Fastspeed: Fastspeed sælger kablet bredbånd op til 1.000 Mbit. De har åbent på tekniske support 8 til 16 mandag-torsdag, 9 til 16 fredag og 10-15 i weekender.

Se aktuelle abonnementer fra Fastspeed

Bedste kundeservice?

Hvilken udbyder af bredbånd der har bedste support og hjælp afhænger af åbningstid, men også af flere andre ting. Hvordan er kvaliteten af hjælpen man får, hvor god er stabiliteten og den gennemsnitlige hastighed. Det er dog meget sværere at måle på, hvorfor vi samler på kundernes egne erfaringer. Her kan du se hvilke selskaber, der har højest kundetilfredshed i Danmark, baseret på kundernes egne erfaringer.

Se også: Guides til bredbånd

Videre nyt om Bredbånd

Temaet fortsætter med at være relevant. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 21/6/2021 fulgte vi op med sagen Telenor klar med 2.500 Mbit/s bredbånd – se prisKlik her for den efterfølgende artikel.. Se også de seneste nyheder om temaet her.