Top 5 bedste headset til træning

Et godt headset til fitness og træning kan være afgørende for motivationen - vi guider her til de bedste, så du kan fokusere på at komme i form.

Top 5 bedste headset til træning

For  mange er et godt headset til træning næsten lige så vigtigt som et par gode løbesko og et sæt behageligt løbetøj. Med et headset i ørene kan man få løbetips og træningsfif fra en træningsapp på mobilen eller man kan lytte til musik, podcast eller radio, mens man løber.

Det med musik eller et godt radioprogram i ørene kan motivere en til at holde gejsten, mens man løber og kan derfor være alle pengene værd i bestræbelserne på at komme i eller holde sig i form.

Et godt headset til træning skal være behageligt at have i ørene, lyden skal være god og der skal meget gerne være lydindstillinger som aktiv støjreducering (ANC) og hear through til at lade vigtige lyde fra omgivelserne slippe ind til ørene.

Der er flere hundrede forskellige headset på markedet, men kun et fåtal af dem egner sig godt til træning. Vi har finkæmmet markedet for de bedste headset til fitness og herunder kan du se fem af de bedste.

Se også: Sammenlign priser på headset

Bedste lyd til ørene til fitness

#1 Jabra Elite Active 75t

Jabra Elite 75t

De helt trådløse Jabra Elite Active 75t-ørepropper er fremragende i fitnesscentret og andre steder takket være den fantastiske lyd, den holdbare konstruktion, den sikre pasform og de brugervenlige kontroller. Med en enkelt multifunktionsknap på hver øreprop kan du nemt justere lydstyrken, springe spor over og aktivere din digitale assistent under træning.

Selv om disse øretelefoner har et forseglet design for at blokere for støj, giver hørefunktionen dig mulighed for at føre en samtale eller holde øje med trafikken uden at fjerne dine øretelefoner. Elite Active 75t’s fire mikrofoner hjælper med at reducere vindstøj, så du kan foretage klare telefon- eller videoopkald.

Med 7,5 timers lyttetid per opladning vil parret holde længe efter dit træningspas. Hvis du løber tør for strøm, giver opladningsetuiet dig yderligere 20 timers strøm. Den hurtige opladningsfunktion giver dig 60 minutters brug efter blot 15 minutter i opladningsetuiet.

Med en IP57-klassificering bør disse øretelefoner kunne modstå misbrug, sved og fugt, når de bruges korrekt, og de er dækket af en toårig garanti.

Herunder kan du se dagsaktuelle priser på Jabra Elite Active 75t.

De bedste priser på Jabra Elite 75t TWS

Opdateret 20/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Elgiganten.dk
Mindstepris
637,-
637,-
Power
Mindstepris
1.090,-
1.090,-
Computersalg A/S
Mindstepris
1.288,-
1.288,-

Jabra Elite 75t TWS udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 962,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Jabra Elite 75t TWS

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

#2 OnePlus Buds Pro

oneplus buds pro

Buds Pro har flot design og sidder virkelig behageligt i ørene. Det er IP55-klassificeret og er derfor resistent overfor for vand og støv. De klarer derfor sagtens en tur ud i det danske vejr eller en svedig tur i fitnesscenteret.

Lyden er grundlæggende fremragende, men det fedeste er den aktive støjreducering. OnePlus Buds Pro tilbyder tre støjreducerende tilstande (Svag, Smart og Ekstrem), der varierer mellem 15 dB og 40 dB. Man kan vælge en Aktiv Hybrid-støjreduktion, der automatisk tilpasser sig til omgivelserne. Er man ude på en løbetur eller cykeltur lukkes støj, der er tæt på en, ind, mens summen og brummen holdes ude.

I alt får man 38 timers batteritid sammen med æsken uden ANC – med ANC i brug hele tiden får man 28 timer.

Herunder kan du se dagsaktuelle priser på OnePlus Buds Pro.

De bedste priser på OnePlus Buds Pro

Opdateret 20/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
MyTrendyPhone
Mindstepris
998,-
998,-
Teknikdele
Mindstepris
999,-
999,-
Compumail
Mindstepris
1.047,-
1.047,-

OnePlus Buds Pro udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 436,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Buds Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

#3 Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 er bygget i mat plastik i høj kvalitet, som føles utroligt holdbart og det sidder rigtig godt og sikkert i ørerne.  Headsettet er ikke vandtæt, men kan klare et regnskyl eller heftig svedetur.

Lyden er fremragende og WF-1000XM4 har markedets bedste aktive støjreduktion i kategorien. Funktionen automatisk reduktion af vindstøj er skøn. Blæser det meget eller løber eller cykler man, så er det en skøn funktion, hvor vindstøj fra ANC’en automatisk minimeres.

Betjeningen af WF-1000XM4 er uhyre simpel. På siden af de to earbuds sidder touchpaneler, hvor man let kan styre ANC, pause musikken og mere. Et par fuldt opladte Sony WF-1000XM4 holder i op til 8 timer med aktiv støjreduktion aktiveret og helt op til 12 timer med ANC slukket.

Herunder kan du se dagsaktuelle priser på SonyWF-1000XM4.

De bedste priser på Sony WF-1000XM4

Opdateret 20/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
1.982,-
1.982,-
Expert.dk
Mindstepris
1.999,-
1.999,-
Power
Mindstepris
1.999,-
1.999,-

Sony WF-1000XM4 udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 630,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony WF-1000XM4

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

Se også: De bedste true wireless headset

#4 Bose Sport Earbuds

bose sports buds

Både Bose’s QuietComfort Earbuds og Sport Earbuds er gode hovedtelefoner til træning takket være deres StayHear Max-spidser og sikre pasform, men Sport Earbuds er mere kompakte og lettere og også billigere (QuietComfort Earbuds har dog en fremragende aktiv støjreduktion).

De har den samme IPX4-klassificering til beskyttelse mod stænk som QuietComfort Earbuds, er udstyret med Bluetooth 5.1 (min forbindelse var klippefast) og har samme designæstetik med tre forskellige farver til rådighed.

I modsætning til deres højere søskende har de ingen aktiv støjreduktion og en times mindre batterilevetid – 5 timer i stedet for 6 – og de har ikke trådløs opladning. Selv om de stikker ud fra dine ører, er de mærkbart mindre og lettere end QuietComfort Earbuds, og deres kabinet er ca. 30-40 % mindre.

Etuiet er stadig ikke så lille som etuiet til konkurrenter som AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds Plus og Jabra Elite Active 75t, men det føles rimeligt kompakt.

Herunder kan du se dagsaktuelle priser på Bose Sport Earbuds.

De bedste priser på Bose Sport Earbuds

Opdateret 20/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Elgiganten.dk
Mindstepris
1.047,-
1.047,-
Compumail
Mindstepris
1.388,-
1.388,-
Dataworld
Mindstepris
1.437,-
1.437,-

Bose Sport Earbuds udbydes af 6 udbydere. Du kan spare op til 695,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Bose Sport Earbuds

Sammenlign aktuelle priser hos 6 webshops »

Se også: De bedste smartwatch

#5 Apple AirPods Pro

apple airpods pro

Selv om de ikke er annonceret som sportsørebøffer, er AirPods Pro rigtig gode true-wireless-hovedtelefoner til løb. Det skyldes i høj grad deres vindende letvægtsdesign og pasform, forbedrede basydelse, effektiv støjreduktion og fremragende opkaldskvalitet.

AirPods Pro sidder betydeligt bedre og mere sikkert i ørene end standard-versionen af headsettet og de har et støjisolerende design med en silikonespids, der sidder godt fast i øret.

For løbere er det værd at bemærke, at der er en gennemsigtig tilstand, som tillader lyd at sive ind. Du skal stadig sænke lydstyrken på din musik for at høre lyden af trafikstøj. Disse støjreducerende hovedtelefoner er også officielt klassificeret som svedafvisende.

Herunder kan du se dagsaktuelle priser på Apple AirPods Pro.

De bedste priser på Apple AirPods Pro

Opdateret 20/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Euronics
Mindstepris
1.548,-
1.548,-
Befro
Mindstepris
1.549,-
1.549,-
Teleboxen
Mindstepris
1.565,-
1.565,-

Apple AirPods Pro udbydes af 16 udbydere. Du kan spare op til 651,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple AirPods Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 16 webshops »

Se også: Guides og test af de bedste headset