Top 5 bedste mobilabonnement på Telias netværk

Telias netværk benyttes af 7 teleselskaber og der er et bredt udvalg af mobilabonnementer blandt disse i alt 7 selskaber- guide til de bedste mobilabonnementer på Telias netværk.

Top 5 bedste mobilabonnement på Telias netværk

Syv danske teleselskaber benytter Telias netværk, så der er mange mobilabonnementer at vælge mellem, men hvilke mobilabonnementer er de bedste og mest relevante? Guide og priser på de bedste mobilabonnementer på Telias netværk.

Bortset fra en mangel på mobilabonnementer med underholdning inkluderet er der mange rigtig gode og billige mobilabonnementer blandt de syv teleselskaber, der benytter på Telias netværk. Herunder kan du se en guide til de top 5 bedste mobilabonnement på Telias netværk.

Se også: Bedste mobilabonnementer på Telias netværk

 

Top 5 bedste mobilabonnement på Telias netværk

#1 Greentel
8 times taletid, 8 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 89 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Alle Greentels mobilabonnementer kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 5 GB data til brug i EU. Mulighed for at købe mobiltelefoner med rabat.

 

#2 DukaTale
Fri taletid, 20 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 119 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 10 GB data til brug i EU, Norge, Island og Færøerne

 

#3 GladMobil 
20 times taletid, 30 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 119 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Gladmobils mobilabonnementer kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 6 GB data til brug i EU. GladMobil giver 10 procent af abonnementets pris til foreninger og hjælpeorganisationer.

 

#4 GreenSpeak
10 timers tale, 50 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 119 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 6 GB data til brug i EU. GreenSpeak giver hele sit overskud til velgørenhed og du kan vælge hvilke det skal være.

 

#5 Telia
Fri tale, fri data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 249 kroner / md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 20 GB til brug i EU samt frit forbrug af tale, sms og mms i Norden og Baltikum. Fri data er i praksis 1.000 GB om måneden. Med dette abonnement er det også muligt at tilkøbe tjenester som Spotify, HBO og Storytel til halv pris.

 

Fordele og ulemper ved abonnementer på Telias netværk

Telia og Telenor deler netværk og det betyder en generelt god dækning i Danmark med gode datahastigheder på netværket. Der er en bred vifte af gode og billige mobilabonnementer på Telias netværk.

Det er dog kun Telia selv, der tilbyder mobilabonnementer med underholdning og det er underholdning, der skal tilkøbes med rabat – den er ikke inkluderet i de enkelte abonnementer.

Se også: Teleselskaber med bedste dækning og kundeservice

 

Top 5 bedste mobilabonnement på Telias netværk, marts 2019

Guiden til top 5 bedste mobilabonnement på Telias netværk er fra marts 2019. Rangering er efter pris og priserne er fundet på teleprisguide.dk. De fem selskaber på listen er Greentel, GreenSpeak, Telia, DukaMobil og GladMobil, som alle bruger Telias netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 249 kroner om måneden, mens det billigste koster 89 kroner om måneden, hvilket giver en forskel mellem det dyreste og billigste abonnement på 160 kroner om måneden eller 1.920 kroner om året.Det er med andre ord mange penge at spare årligt, hvis man kan nøjes med det billigste abonnement i guiden.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer

Temaet er ikke slut

Interessen for temaet fortsatte. Steen Jørgensen gik videre med historien. 14/3/2019 kørte vi sagen om Top 5 bedste mobilabonnement på TDC’s netværk – Du kan læse den her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.