Top 5 bedste mobilabonnement på TDC’s netværk

Der er tæt på 20 teleselskaber på TDC's netværk, men hvilke af de mange selskaber har de bedste mobilabonnementer? Se guide med priser på de bedste.

Top 5 bedste mobilabonnement på TDC’s netværk

Der findes efterhånden rigtig mange teleselskaber på TDC’s netværk, spørgsmålet er, hvilket mobilabonnementer der er de bedste. Guide til top 5 bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk.

TDC har i skrivende stund 17 teleselskaber på sit netværk, så der er rig mulighed for at finde et abonnement, der passer til ens behov. Herunder guider vi til top 5 bedste mobilabonnement på TDC’s netværk.

Se også: Find bedste mobilabonnementer

 

Top 5 bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk

#1 Velkommen
20 times taletid, 20 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Oprettelse: 98 Kr.

Se tilbud her

 

#2 Hallo DK
15 times tale, 35 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer roaming i EU)
Pris: 139 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

 

#3 Telmore
Fri tale, 30 GB data og fri SMS/MMS ((inkluderer gratis roaming i EU)) + Telmore Musik
Pris: 169 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Kommentar: Indeholder gratis roaming i EU med fri tale og SMS/MMS + 10 GB data i EU om måneden. Telmore Musik er inkluderet i prisen. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

Se tilbud her

 

#4 Telmore
Fri tale, 30 GB data og fri SMS/MMS ((inkluderer gratis roaming i EU)) + 7 tjenester
Pris: 259 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Kommentar: Indeholder gratis roaming i EU med fri tale og SMS/MMS + 10 GB data i EU om måneden. 7 tjenester er inkluderet i prisen: HBO, Telmore Play, TV2 Play, Min Bio, Cmore, Flipp og BookMate – de har en samlet værdi på omkirng 700 kroner om måneden. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

Se tilbud her

 

#5 YouSee
Fri tale times tale, 50 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i 48 lande) + YouSee Musik
Pris: 299 Kroner / måned
Oprettelse: 99 Kr.

Kommentar: Abonnementet indholder gratis roaming i EU – fri tale og sms/mms og op til 20 GB data – samt 2 timers tale og 2 20 SMS’er til 54 lande. Du kan få et ekstra gratis simkort til datadeling, som du kan sætte i for eksempel din tablet. YouSee Musik er YouSee’s musikstreaming-tjeneste med over 30 millioner sange og DR’s radiokanaler integreret.

Se tilbud her

Se også: Priser på de bedste mobilabonnementer

 

Top 5 bedste mobilabonnement på TDC’s netværk, marts 2019

Guiden til de bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk er fra marts 2019. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er Telmore, Coop Mobil og YouSee, som alle bruger TDC’s netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 299 kroner om måneden, mens det billigste koster 98 kroner om måneden. Det giver en besparelse på 201 kroner om måneden, hvis du kan nøjes med det billigste abonnement i guiden.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

Videre om temaet

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. d. 13/3/2019 gik vi videre med temaet i sagen om De bedste mobilabonnementer på teleselskabet 3s netværk – Læs her. Få også seneste nyt om emnet her.