Top 10 bedste mobiler

Top 10 bedste smartphones: Spar over 4.000 kroner på telefoner i top 10 guiden

Du kan spare op mod 5.500 kroner, når du vælger mellem mobiltelefoner på listen over top 10 bedste mobiltelefoner. Guide og priser på de bedste smartphones.

Mobilmarkedet er i konstant bevægelse – nye modeller kommer til og andre falder i pris. Vi guider herunder til top 10 bedste smartphones på markedet nu og som man kan se herunder, så er der mange fremragende telefoner at vælge mellem, men der er stor prisforskelle på top ti bedste smartphones. Man kan faktisk spare mange tusind kroner på at vælge den billigste i guiden. En ældre model kan stadigvæk være fremragende, da teknologien de sidste par år har fået et så højt bundniveau, at selv to år gamle telefoner har rigtige gode funktioner den dag i dag.

Herunder kan du se vores guide til top 10 bedste smartphones lige nu.

Se også: De mest populære smartphones

 

Top 10 bedste smartphones (juni 2019)

#1 Samsung Galaxy S10+
Kommentar: 6,4 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt virkelig godt triple kamera og god antenne. Kører med Android 9.0

Bedste pris:
Fra cirka 7.100 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10+

#2 Huawei Mate 20 Pro
Kommentar: Stor skarp og farverig skærm på 6,4 tommer, meget hurtig brugerflade, rigtig lang batteritid og hurtig opladning og hurtig trådløs opladning + bedste kamera (triple kamera) på markedet lige nu. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 5.300 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

#3 Huawei P30
Kommentar: Har rigtig god skærm på 6,1 tommer med fuld HD opløsning, godt format, rigtig godt kamera, meget hurtig brugerflade, lang batteritid og hurtig opladning samt fin antennekvalitet. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 4.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P30

#4 Samsung Galaxy S9+
Kommentar: 6,2 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, fin batterilevetid med hurtig opladning og trådløs opladning, super godt dual kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.200 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9+

#5 Huawei P30 Pro
Kommentar: Stor skarp og farverig skærm på 6,47 tommer af typen OLED og med fuld HD opløsning, har meget hurtig brugerflade, rigtig lang batteritid og hurtig opladning og trådløs opladning + fremragende kamera. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 5.300 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P30 Pro

#6 Samsung Galaxy Note 9
Kommentar: 6,4 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, god batterilevetid med hurtig opladning og trådløs opladning, super godt dual kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

#7 LG V30
Kommentar: 6 tommer P-OLED-skærm med flotte farver, godt format design, hurtig brugerflade, godt kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0.

Bedste pris:
Fra cirka 2.800 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på LG V30

#8 OnePlus 7 Pro
Kommentar: 6,67 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, flot design, rigtig hurtig brugerflade og hurtig opladning samt godt kamera – har dårlig antennekvalitet. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.0.

Bedste pris:
Fra cirka 5.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på OnePlus 7 Pro

#9 Samsung Galaxy S10e
Kommentar: 5,8 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt godt kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10e

#10 Samsung Galaxy S9
Kommentar: 5,8 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt godt kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.900 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9

 

Hvilken top 10 bedste mobil er bedst til prisen?

- Huawei P30 står lige nu som den perfekte mobil med meget handy design, hurtig brugerflade, virkelig godt kamera og en fin batteritid. Det lidt frække valg kunne være Galaxy Note 9, der er nede i en pris, der er virkelig god i forhold til dens kvaliteter. - Steen Jørgensen, mobilekspert.

 

Top 10 bedste smartphones, juni 2019

Guiden med prissammenligninger på de 10 bedste smartphones er fra juni 2019 og dækker over test foretaget på mobil.nu. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Samsung, LG og OnePlus.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 2800 kroner, mens den dyreste står i 7.100 kroner. Der er cirka 4.300 kroner i forskel på den dyreste og billigste telefon i guiden.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Skriv et svar