samsung galaxy s10 test 3

Top 5 bedste mobiltelefoner fra Samsung

Samsung er stadig verdens største mobilproducent og når man ser på deres pallette af mobiltelefoner så forstår man godt, at de er populære – men hvilken af selskabets mobiltelefoner skal man vælge, hvis man vil have en af de bedste? Guide til top 5 bedste mobiltelefoner fra Samsung.

Samsung kom for nylig med den nye S10-serie med tre fremragende mobiltelefoner i forskellige prisklasser. De er ikke overraskende med i top 5 over de bedste Samsung-mobiler, men der er også en ældre model med på listen, der stadig gør det fremragende og som er et super godt køb til prisen.

Herunder finder du guide til top 5 bedste mobiltelefoner fra Samsung lige nu.

Se også: Sammenlign priser på de bedste Samsung mobiler

 

Top 5 bedste mobiltelefoner fra Samsung

#1 Samsung Galaxy S10+
Samlet karakter: 92/100

Samsung Galaxy S10+ er den bedste mobil på markedet overhovedet lige nu, når man ser bort fra prisen. Fantastisk skærm på 6,4 tommer med 2K-opløsning. Kameraet på 12 + 12 + 16 megapixel og blænde F/1.5  tager nogle af de allerbedste billeder overhovedet på en mobil dual kameraet på fronten tager de bedste selfies overhovedet. Brugerfladen er ekstremt hurtigt, batteritiden lang, den lader hurtigt og den har fin antennekvalitet.

Pris:
Fra cirka 6.660 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Galaxy S10+

 

#2 Samsung Galaxy S9 +
Selvom S9+ er over et år gammel er den stadig fantastisk takket være godt design, super flot skærm, virkelig godt kamera, hurtig brugerflade og fremragende antennekvalitet.

Pris:
Fra cirka 4.200 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Galaxy S9+

 

#3 Samsung Galaxy Note 9
Galaxy Note 9 er lidt stor i det, men er ellers fantastisk god på disse kriterier: Skærm på 6,4 tommer med 2K-opløsning, dual kamera på 12 + 12 megapixel, hurtig brugerflade, kraftigt batteri med lang batteritid, virkelig god antennekvalitet og smart S-Pen med mange praktiske muligheder til både arbejde og privat.

Pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Galaxy Note 9

 

#4 Samsung Galaxy S10
Galaxy S10 har skærm på 6,1 tommer med 2K-opløsning, super godt kamera på 12 + 12 +16 megapixel, meget hurtig brugerflade, fin batteritid, god antennekvalitet.

Pris:
Fra cirka 5.500 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Galaxy S10

 

#5 Samsung Galaxy S10e
Galaxy S10e er den mindste og billigste model i S10-serien. Skærm på 5,8 tommer med fuld HD opløsning og OLED, rigtig godt format, godt dual kamera på 12 + 16 megapixel, fin batteritid og god antennekvalitet.

Pris:
Fra cirka 4.400 kroner. Sammenlign aktuelle priser på Galaxy S10e

Hvilken Samsung mobil er bedst til prisen?

Den bedste Samsung mobil til prisen i guiden herover er stadig Galaxy S9+, der leverer høj kvalitet til prisen og viser, at ældre mobiler stadig leverer varen. Er du bare ude efter den bedste overhovedet fra Samsung, så er det S10+, du skal gå efter.

 

Top 5 bedste Samsung mobil, maj 2019

Guiden til de bedste Samsung mobiler er fra maj 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne S10+, S9+, Note 9, S10 og S10e.

Se også: Prissammenligninger på Samsung mobiler