Top 10 bedste mobiler

Top 10 bedste mobiltelefoner: 5.500 kroner i prisforskel mellem de bedste

Efter nogle lidt stille måneder på mobilfronten begynder de første high end telefoner så småt at komme ud på markedet. Guide til de ti bedste mobiltelefoner lige nu.

Samsung og Huawei dominerer top 10 bedste telefoner lige nu og det der gør udfaldet er, at de selvfølgelig alle er virkelig gode på de fleste punkter, men særligt på kameraet skiller de sig ud og Samsung telefonerne skiller sig særligt ud på antennekvaliteten. God antennekvalitet betyder meget for den overordnede oplevelse med mobilen, da en mobil uden forbindelse til netværket ikke er meget værd og samtidig spiller antennekvalitet også positivt ind på batterilevetid og samtalekvalitet.

Herunder kan du se vores guide til top 10 bedste mobiltelefoner lige nu.

Se også: De mest populære mobiltelefoner

 

Top 10 bedste mobiltelefoner (marts 2019)

#1 Samsung Galaxy S10+
Kommentar: 6,4 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt virkelig godt triple kamera og god antenne. Kører med Android 9.0

Bedste pris:
Fra cirka 7.800 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10+

#2 Huawei Mate 20 Pro
Kommentar: Stor skarp og farverig skærm på 6,4 tommer, meget hurtig brugerflade, rigtig lang batteritid og hurtig opladning og hurtig trådløs opladning + bedste kamera (triple kamera) på markedet lige nu. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

#3 Samsung Galaxy S9+
Kommentar: 6,2 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, fin batterilevetid med hurtig opladning og trådløs opladning, super godt dual kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.450 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9+

#4 Samsung Galaxy Note 9
Kommentar: 6,4 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, god batterilevetid med hurtig opladning og trådløs opladning, super godt dual kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 5.500 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

#5 Samsung Galaxy S9
Kommentar: 5,8 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt godt kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9

#6 Samsung Galaxy Note 8
Kommentar: 6,3 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, rigtig godt kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.900 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 8

#7 Sony Xperia XZ3
Kommentar: 6 tommer skærm m 2K-opløsning og fantastiske farver og skarphed, godt design, hurtig brugerflade og fremragende kamera. Kører med Android og kan opgraderes til Android 10 som minimum.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ3

#8 Samsung Galaxy S8
Kommentar: 5,8 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, flot design, hurtig brugerflade samt godt kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.350 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8

#9 Samsung Galaxy S8 Plus
Kommentar: 6,2 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt godt kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.550 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8 Plus

#10 Huawei P20 Pro
Kommentar: Stor og farverig skærm på 6,1 tommer, hurtig brugerflade, god batteritid og hurtig opladning + rigtig godt triple kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P20 Pro

Hvilken top 10 bedste mobil er bedst til prisen?

- Huawei P20 Pro med abonnement i seks måneder til 3.700 kroner er et rigtig godt køb. Antennen er i den dårlige ende, men alt andet spiller virkelig godt, særligt kameraet er fremragende. Det lidt frække valg er Samsung Galaxy Note 8 – en fremragende mobil, der er faldet meget i pris og har super godt kamera, fin batteritid og fremragende antenne.

- Steen Jørgensen, mobilekspert.

 

Top 10 bedste mobiltelefon, marts 2019

Guiden med prissammenligninger på de 10 bedste mobiltelefoner er fra marts 2019 og dækker over test foretaget på mobil.nu. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Huawei og Samsung, Sony.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 3.300 kroner, mens den dyreste står i 7.800 kroner. Der er cirka 5.500 kroner i forskel på den dyreste og billigste telefon i guiden.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Skriv et svar