De mest populære telefoner (februar 2019) – guide og priser

Det er de sædvanlige brands, der topper top 10 listen over mest populære telefoner, men Apple har nogle overraskende telefoner uden for listen. Priser på mest populære telefoner.

De mest populære telefoner (februar 2019) – guide og priser

De sidste 30 dage er der blevet solgt masser af telefoner i Danmark hos de danske teleselskaber og webshops og der er blevet lavet tusindvis af prissammenligninger på telefoner i perioden – her kan du se top 10 listen over de mest populære telefoner de sidste 30 dage.

Det er the usual suspects, der dominerer top 10 listen over de mest populære telefoner på telepristjek.dk, mobilkunden.dk, teleprisguide.dk og pricepusher.dk. Det vil sige telefoner fra Huawei, Apple og Samsung – dog også med en mobil fra Sony på listen. At Sony har en model med er sådan set ikke så overraskende, mere overraskende er det måske, at de nyeste iPhones er langt uden for top 10 listen.

Se også: De mest populære mobiltelefoner

 

Top 10 mest populære mobiltelefoner (januar 2019)

#1 Huawei P20 Pro
Kommentar: Stor og farverig skærm på 6,1 tommer, hurtig brugerflade, lang batteritid og hurtig opladning + rigtig godt triple kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 3.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P20 Pro

 

#2 Huawei Mate 20 Pro
Kommentar: Stor skarp og farverig skærm på 6,4 tommer, meget hurtig brugerflade, rigtig lang batteritid og hurtig opladning og hurtig trådløs opladning + bedste kamera (triple kamera) på markedet lige nu. Kører med Android 9.0 og kan opgraderes til Android 10.

Bedste pris:
Fra cirka 6.300 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#3 Samsung Galaxy S9
Kommentar: 5,8 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt godt kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.100 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9

 

#4 Samsung Galaxy S9+
Kommentar: 6,2 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, fin batterilevetid med hurtig opladning og trådløs opladning, super godt dual kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 4.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9+

 

#5 Apple iPhone 6S
Kommentar: 4,7 tommer skærm, okay hurtig brugerflade. Kører med iOS 12 og kan opgraders til iOS 13.

Bedste pris:
Fra cirka 2.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på iPhone 6S

 

#6 Apple iPhone 7
Kommentar: 4,7 tommer skærm med gode farver, god brugerflade og okay kamera. Kører med iOS 12 og kan opgraderes til iOS 13 og 14.

Bedste pris:
Fra cirka 3.550 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på iPhone 7

 

#7 Huawei P20 lite
Kommentar: Stor og farverig skærm på 5,84 tommer, hurtig brugerflade, fin batteritid og hurtig opladning + godt dual kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 1.700 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Huawei P20 lite

 

#8 Samsung Galaxy A7 (2018)
Kommentar: 6 tommer Super AMOLED-skærm med fuld HD opløsning, godt design, hurtig brugerflade og godt kamera med triple optik og god antennekvalitet. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 1.500 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy A7 (2018)

 

#9 Sony Xperia XZ3
Kommentar: 6 tommer skærm m 2K-opløsning og fantastiske farver og skarphed, godt design, hurtig brugerflade og fremragende kamera. Kører med Android  og kan opgraderes til Android 10 som minimum.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ3

 

#10 Huawei Mate 20 lite
Kommentar: Stor og farverig skærm på 6,3 tommer, hurtig brugerflade, fin batteritid og hurtig opladning + godt dual kamera. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0.

Bedste pris:
Fra cirka 2.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 lite

 

Hvilken mobil skal man vælge?

– Der er mane gode telefoner på listen over de mest populære telefoner. P20 Pro står som det bedste køb, når man kigger på kvalitet og pris blandt high end mobilerne. Galaxy A7 er et rigtig godt alternativ, hvis man er ude efter en billig mobil, der samtidig skal fungere godt. Er man ude efter en populær iPhone, så er iPhone 6S så meget billigere end iPhone 7, at det er den, man bør gå efter af de to modeller.

– Steen Jørgensen, mobilekspert.

 

De 10 mest populære telefoner, februar 2019

Guiden med prissammenligninger på de mest populære mobiltelefoner er fra februar 2019 og dækker over prissammenligninger foretaget på mobil.nu, telepristjek.dk, teleprisguide.dk, mobilkunden.dk og pricepusher.dk de sidste 30 dage. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Samsung, Sony og Apple.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 1.500 kroner, mens den dyreste står i 6.300 kroner. Der er cirka knap 5.000 kroner i forskel på den dyreste og billigste telefon i guiden.

Se også: Sammenlign priser på populære mobiltelefoner