apple airpods bedste pris

Tilbud: Spar 300 kroner på Apple AirPods

Prisen for Apple AirPods ligger mellem cirka 1.200 og 1.500 kroner, så selvom der er ikke er stor summer på spil, når man kigger på mulig besparelse ved at købe Apples true wireless headset det billigste sted, så er der stadig knap 300 kroner i forskel. Sammenlign bedste tilbud på Apple AirPods.

Til trods for, at der er kommet fremragende true wireless headset ud på markedet de seneste måneder og at det er længe siden, Apple AirPods kom ud på markedet, så mener man, at Apples bud på et true wireless headset stadig sælger bedst inden for denne kategori af headset helt uden ledning.

Af et true wireless headset at være er Apple AirPods faktisk ikke så horribelt dyre som for eksempel iPhone sammenlignet med lignende produkter – vi har tjekket de største rabatter og bedste priser på Apple AirPods.

Se også: Priser på trådløse headset

 

Største rabatter og bedste priser på Apple AirPods 

#1 Wupti
Pris: 1.208 kroner > Se tilbud

#2 Happii
Pris: 1.289 kroner > Se tilbud

#3 Crazy-priser
Pris: 1.295 kroner > Se tilbud

#4 Conrad
Pris: 1.499 kroner > Se tilbud

#5 Goblue
Pris: 1.499 kroner > Se tilbud

Se også: Rabat på Apple AirPods

 

Apple AirPods har pludselig god pris

Lyden er ikke alt for god, men det er let at bruge og sætte op til en iPhone og batteritiden på 5 timer er stadig god for et true wireless headset. Da AirPods kom ud på markedet var der kun meget få konkurrenter og en pris på 1.300 kroner virkede høj. I mellem tiden er der kommet konkurrenter til med højere priser i denne kategori – godt nok også med bedre lyd og design – men det betyder, at Apple AirPods i dag står stærkt, når man kigger på pris.

AirPods passer sammen med iPhone, iPad og iPod touch med iOS 10 eller nyere, Apple Watch med watchOS 3 eller nyere og Mac med macOS Sierra eller en nyere version.

Se også: Priser på de bedste true wireless headset

 

Bedste tilbud på Apple AirPods, december 2017

Guiden, der viser de største rabatter og prisforskelle på Apple Airpods, er fra december 2017. Priserne på headsettet er fundet på pricepusher.dk. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er crazy-priser, Wupti, Happii, Conrad og Goblue og der er knap 300 kroner i forskel mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på headset