Bedste priser på true wireless headset – guide og sammenligning af priser

True wireless headset fylder stort set ingenting og kan levere rigtig god lyd. Vi guider til de bedste priser på true wireless headset.

Bedste priser på true wireless headset – guide og sammenligning af priser

Der er overhængende fare for, at de bliver væk på grund af deres lille bitte format, men passer man godt på dem, er de utrolig praktiske, disse true wireless headset. Vi guider til de bedste priser på true wireless headset.

Personligt var jeg noget skeptisk, da de første true wireless headset kom på banen sidste år. True wireless headset er helt uden ledninger og kun med earbuds – altså selve den del på et headset, der sidder inde i ørene. Lyden var nemlig ikke for god, faktisk ret dårlig på flere af dem og batteritiden dårlig.

På det seneste er der blevet rettet op på det med nye generationer eller bare nye bedre true wireless headset og i dag leverer de bedste true wireless headset i hvert fald så god lyd, at de kan matche alle andre typer headset. Se vores guide med priser på true wireless  headset.

Se også: Sammenlign priser på true wireless headset

 

Guide og priser på true wireless headset

#1 BeoPlay E8

Kommentar: BeoPlay E8 har fantastisk lyd, flot gennemført design, er behagelige at bruge i lang tid og batteritid på 4 timer. Opladeræske følger med og giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.300 kroner.

Se aktuelle priser på BeoPlay E8

 

#2 Samsung Icon X

Kommentar: Rigtig godt lyd og pasform – sidder godt i ørene og er vandtætte. Batteritid på 5 timer og opladerholder giver 3 opladninger.

Bedste pris:
Fra cirka 1.200 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Samsung Icon X

 

#3 Apple AirPods

Kommentar: Utroligt brugervenligt true wireless headset (med iPhone eller iPad) og genkendeligt design. Lydkvaliteten er middel og batteritiden er 5 timer. Batteriholder giver 4 opladninger.

Bedste pris:
Cirka 1.200 kroner

Se aktuelle priser på Apple AirPods

 

 

#4 Sony WF1000X

Kommentar: Godt design og god lyd. Sidder godt i ørerne over længere tid. Batteritid på 3 timer – medfølgende batterieuti giver to opladninger af headsettet.

Bedste pris:
Cirka 1.700 kroner.

Se aktuelle priser på Sony WF1000X

 

#5 Jabra Elite Sport

Kommentar: Fint design og de er rare at bruge over længere tid. Har flere fitnessfunktioner som at måle hjertefrekvens og træning generelt. Er vandtæt. Batteritid på 4,5 timer og batterietui giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.000 kroner

Se aktuelle priser på Jabra Elite Sport

 

#6 Sandberg Bluetooth Ear-buds

Kommentar: Okay design, men lidt sløj lyd. Batteritid på 3 timer. Batteriholderen giver to ekstra opladninger.

Bedste pris:
Cirka 800 kroner.

Se aktuelle priser på Sandberg Bluetooth Ear-buds

 

Fordele og ulemper ved true wireless headset

Størrelsen på true wireless headset er både deres styrke og svaghed. Det er skønt, de ikke fylder noget, så man kan bære rundt på den i selv den strammeste bukselomme. Lyden er blevet betydeligt bedre med de nye generationer, der er kommet her de sidste par måneder, men batteritiden er stadig ikke optimal. Har man batteriæsken med, så man kan lade op på farten, så får man god batteritid, men vi skal helst op på 8 timer som minimum på en opladning, inden det er rigtig godt. Der går nok et år eller to, inden det sker.

Det lille format er også problematisk, hvis man er typen, der let mister ting. Forsvinder bare den ene, er man skidt stillet – så skal man købe en ny. Man kan dog benytte sig af en hvor-er-mit-headset-funktion sammen med en mobil – så kan man se, hvor de sidst blev brugt, hvor de er lige nu eller man kan få dem til at afspille en lyd. Det er dog ikke alle, der understøtter den funktion.  på de bedste headset.

Se også: Guide til de bedste headset

 

Priser på true wireless headset, november 2017

Guiden med de bedste priser på true wireless headset er fra november 2017. Rangeringen er baseret på test af true wireless headsets foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. Headsettene på listen kommer fra B&O, Jabra, Sony, Apple, Samsung og Sandberg.

Det dyreste true wireless headset i guiden koster 2.300 kroner, mens det billigste koster 800 kroner. Der er cirka 1.500 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste true wireless headset i guiden.

Prissammenligninger på true wireless headset