15 gode tilbud på Taletid, Data & SMS

Hver uge vil vi rette ekstra fokus på de bedste tilbud på mobilpakker med taletid, data, sms og indholdstjenester. Her stiller vi skarpt på gode tilbud fra; Oister, Callme, 3, CBB og Telmore. Se priser, fordele og ulemper ved tilbuddene - Find tilbuddet som passer bedst for dig og spar kassen!

15 gode tilbud på Taletid, Data & SMS

Mobilen må gerne være udstyret med et billigt mobilabonnement, men prisen på taletid, data og sms er ikke det eneste som tæller. Et billigt mobilabonnement har nemlig ingen værdi uden en mobil. Her retter vi fokus på 15 gode tilbud på taletid, data og sms, som også inkluderer mobilrabatter.

Tilbuddene finder du hos Oister, Call me, 3, CBB og Telmore, som har det til fælles, at de også giver rabat på mobiltelefoner – Kæmpe besparelser på mobilpakker med Tale, Data og SMS/mms, og nye telefoner er absolut indenfor rækkevidde.

 

“Du kan her dække dit mobilforbrug for mindre end 130 kroner om måneden. Dit faktiske mobilforbrug, mobilselskabernes netværk og mobilselskabernes evt. fordele bør afgøre hvilket af disse tilbud, der er bedst for dig”. Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

 

Tjek fordelagtige tilbud hos Oister

1 time Taletid, 1 GB Data & Fri SMS/mms til 49 kroner pr. måned.

10 timers Taletid, 7 GB Data & Fri SMS/mms til 89 kroner pr. måned.

20 timers Taletid, 20 GB Data & Fri SMS/mms til 129 kroner pr. måned

Fordele/ulemper ved Oister:
Kendetegnes generelt ved, at have særdeles konkurrencedygtige priser på Taletid, Data og SMS/mms. Oister benytter Mobilselskabet 3s netværk, men inkluderer kun 3G i deres mobilpakker. 4G er dog et muligt tilvalg, men koster 20 kroner ekstra pr. måned. Oister tilbyder til dels meget stærke priser og rabatter på de mest populære mobiltelefoner.

NB! Du bør overveje Oisters tilbud hvis de har mobildækning hvor du bor og hvis deres mobilpakker passer til dit faktiske mobilforbrug.

Se aktuelle tilbud ved Oister

 

Tjek fordelagtige tilbud hos Call me

8 timers Taletid, 7 GB Data & Fri SMS/mms til 89 kroner pr. måned.

7 timers Taletid, 10 GB Data & Fri SMS/mms til 99 kroner pr. måned.

12 timers Taletid, 11 GB Data & Fri SMS/mms til 109 kroner pr. måned.

Fordele/ulemper ved Call me:
Tilbyder store rabatter på et bredt udvalg af mobiltelefoner. Priser på Taletid, Data og SMS/mms er meget konkurrencedygtige. Call me benytter Telia/Telenors mobilnet og netværk. Mobilpakkerne inkluderer som standard kun 3G internethastighed. Mulighed for tilvalg af 4G er dog muligt, men 20 kroner lægges oven i månedsprisen.

NB! Du bør overveje Call me´s tilbud hvis de har mobildækning hvor du bor og hvis deres mobilpakker passer til dit faktiske mobilforbrug.

Se aktuelle tilbud ved Call me

 

Tjek fordelagtige tilbud hos Mobilselskabet 3

7 timers Tale, 3 GB, Fri SMS & Gratis Tale i Sverige til 99 kroner /md.

Fri Tale, 1 GB, Fri SMS & Gratis Roaming i 14 lande til 120 kroner /md.

Fri Tale, 2 GB, Fri SMS & Gratis Roaming i 14 lande til 130 kroner /md.

Fordele/ulemper ved Mobilselskabet 3:
Tilbyder meget store rabatter på et bredt udvalg af mobiltelefoner. Tilbuddet på Gratis Roaming er unikt og passer den rejseaktive mobilkunde. Priserne på Taletid, Data og SMS/mms er konkurrencedygtige for dem som taler meget og har et normalt dataforbrug. 3 har sit eget mobilnet og netværk. Mobilpakkerne inkluderer som standard 4G internethastighed, hvilket giver meget hurtige internetforbindelser på mobiltelefoner, som understøtter 4G.

NB! Du bør overveje 3´s tilbud hvis de har mobildækning hvor du bor og hvis deres mobilpakker passer til dit faktiske mobilforbrug. Hertil er “Mobilselskabet 3” et særdeles billigt alternativ til dem, som også rejser meget og bruger mobilen i udlandet.

Se aktuelle tilbud ved Mobilselskabet 3

 

Tjek fordelagtige tilbud hos CBB

4 timers Tale, 1 GB Data & Fri SMS/mms til 79 kroner pr. måned.

10 timers Tale, 6 GB Data & Fri SMS/mms til 99 kroner pr. måned.

15 timers Tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms til 109 kroner pr. måned.

Fordele/ulemper ved CBB:
Tilbyder rabatter på et godt udvalg af mobiltelefoner. Priserne på Taletid, Data og SMS/mms er meget konkurrencedygtige. CBB benytter Telia/Telenors mobilnet og netværk. Mobilpakkerne inkluderer som standard kun 3G internethastighed. Mulighed for tilvalg af 4G er dog muligt, men 20 kroner lægges oven i månedsprisen.

NB! Du bør overveje CBB´s tilbud hvis de har mobildækning hvor du bor og hvis deres mobilpakker passer til dit faktiske mobilforbrug.

Se aktuelle tilbud ved CBB

 

Tjek fordelagtige tilbud hos Telmore

6 timers Tale, 11 GB Data & Fri SMS/mms til 99 kroner pr. måned.

10 timers Tale. 15 GB Data & Fri SMS/mms til 129 kroner pr. måned.

10 timers Tale, 20 GB Data, Fri SMS & Telmore Play til 249 kroner /md.

Fordele/ulemper ved Telmore:
Tilbyder rabatter på et stort udvalg af mobiltelefoner. Priserne på Taletid, Data og SMS/mms er konkurrencedygtige. Telmore benytter TDCs mobilnet og netværk. Mobilpakkerne med 10 timers tale inkluderer 4G internethastighed. Telmore Play tilbuddet inkluderer 11 forskellige indholdstjenester. Bl.a: Musik, HBO, TV2 Play m.m.

NB! Du bør overveje Telmores´s tilbud hvis de har mobildækning hvor du bor og hvis deres mobilpakker passer til dit faktiske mobilforbrug. Telmore Play kan være et rigtig godt tilbud for dem, som også vil have/eller benytter; HBO, Musik på mobilen, TV2 Play eller én eller flere af indholdstjenesterne i Telmore Play.

Se aktuelle tilbud ved Telmore

 

Konklusion & Tips

  1. Hvilket af de 15 tilbud på mobilpakker med Taletid, Data og SMS/mms du bør vælge afhænger først og fremmest af mobilselskabets dækning. Uden dækning og internet på mobilen er prisen ligegyldig. Før du skifter mobilselskab, så spørg dine naboer hvor tilfredse de med forskellige netværk (Telia/Telenor, TDC og 3).
  2. Tjek fordelene og ulemperne ved hvert mobilselskab. Gør et bevidst valg.
  3. Vælg et tilbud som passer til dit faktiske mobilforbrug og behov. Dermed undgår du at betale for mobilforbrug du ikke har og dyrt for et mobilforbrug, som overskrider mobilpakkens indhold af Taletid, Data og SMS/mms.

 

 Se også: Priser på alle mobilabonnement

 

 

Seneste tilføjelse i sagen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Nicolas Fredriksen fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 6/1/2015 publicerede vi en opfølgning med sagen om Guide til de billigste mobilselskaber – Læs fortsættelsen her. Se de seneste nyheder om emnet her.