Guide til de billigste mobilselskaber

37 teleselskaber tilbyder mere end 350 forskellige mobilabonnement og med div. variationer med ekstra Tale, Data og SMS/mms kommer det samlede udbud af mobilpakker op på mere end 500 kombinationsmuligheder.

Det er ikke underligt, at det kan være svært, at finde det billigste teleselskab på markedet – Vi har fundet de fem billigste mobilselskaber og du kan årligt spare op til 3.000 kroner.

Hvilket teleselskab, der er billigst for dig afhænger af dit faktiske mobilforbrug og hvor ofte du køber nye mobiltelefoner. Telestatistik fra Erhvervsstyrelsen første halvår 2014 afslører, at danskernes mobilforbrug er meget mindre end de betaler for – Danskerne betaler dyrt for mobilforbrug, som de ikke bruger.

Danskernes gennemsnitlige mobilforbrug
88 procent taler mindre end 12 timer, 83 procent bruger mindre end 3 GB mobildata og det gennemsnitlige antal SMS er 92 pr. måned. Kilde: Telestatistik 2014

 

Vi har fundet de 5 billigste mobilselskaber baseret på en samlet vurdering af; priserne på mobilforbrug + priserne på mobiltelefoner. Mobilselskaberne vi anbefaler vil med stor sandsynlighed være blandt de billigste alternativer på markedet. Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker

 

Top 5 billigste mobilselskaber (med mobilrabat)

Mobilselskab Mobilpakke Pris Aktuelle priser
 Oister  9t Tale + 5 GB  89 /md Se tilbud
 Bibob  12t Tale + 12 GB  119 /md Se tilbud
 CBB  15t Tale + 10 GB  109 /md Se tilbud
 CallMe  7t Tale + 10 GB  99 /md Se tilbud
 Telmore  10t Tale + 15 GB  129 /md Se tilbud

De anbefalede mobilselskaber inkl. Fri SMS/mms og giver alle relativt store mobilrabatter ved køb af mobiltelefoner. De angivne mobilpakker er hertil relevante ift. danskernes faktiske mobilforbrug – Hvilket mobilselskab/mobilpakke du bør vælge afhænger af dit faktiske mobilforbrug og hvilken mobil du er på jagt efter.

 

Se også:

Find bedste mobil til dit behov
Sammenlign priser på 350 mobilabonnement