Tilbud på bredbånd: Spar penge på mobilt bredbånd

Der er penge at spare på mobilt bredbånd lige nu. Her tager vi et kig på tilbud på mobilt bredbånd og giver et godt tip til at opnå en endnu lavere pris.

Tilbud på bredbånd: Spar penge på mobilt bredbånd

Man finder lige nu et stort udvalg af gode tilbud på mobilabonnementer, men hvordan ser det ud med mobilt bredbånd? Her er der faktisk og et par gode tilbud, men netop nu kan gøre brug af. Se de bedste tilbud på mobilt bredbånd i denne artikel.

Mobilt bredbånd er en smart måde at få bredbånd i hele husstanden på. Og det behøver ikke være begrænset til husstanden, for det kan også bruges i sommerhuset, kolonihaven, campingvognen, kontoret eller et helt andet sted, hvor der er adgang til strøm og mobildækning. Mobilt bredbånd er derfor et fleksibelt bredbånd, men bestemt også prismæssigt attraktivt. Selvom man kan få mobilt bredbånd til en fornuftig pris, er det dog altid et god idé at kigge efter tilbud på abonnementerne. Med stigende priser på mange ting, kan man prøve spare, hvor det er muligt.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

De bedste rabatter på mobilt bredbånd

Oister

Det absolut bedste tilbud på mobilt bredbånd finder man hos Oister. Hos Oister koster mobilt bredbånd med fri data (2.000 GB) normalt 229 kroner, hvilket allerede er en meget konkurrencedygtig pris. Lige nu kører de et tilbud, hvor man får seks måneder til 183 kroner per måned – en besparelse på 20 procent. Der medfølger en gratis 4G router.

Se aktuelle tilbud hos Oister

CBB

Også CBB melder sig ind i kampen med et tilbud på mobilt bredbånd. Her er der månedlige pris for fri data (1.000 GB) 249 kroner. CBB giver de første to måneders abonnement ganske gratis og også en gratis 4G router. Det giver en samlet besparelse på 647 kroner.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Et tip til endnu billigere mobilt bredbånd?

Ligger du allerede inde med en router til mobilt bredbånd (ellers kan den købes billigt brugt), kan du med fordel købe et almindeligt mobilabonnement, som typisk er billigere. Flere teleselskaber giver resten af året eller tre måneder til halv pris lige nu. Et mobilabonnement med fri data er nede i 179 kroner, hvor det til mobilt bredbånd koster fra 229 kroner – og der er ikke nogen forskel på datapakke eller hastighed.

Se også: Tips til bedre mobilt bredbånd