Fristende tilbud: Mobilabonnementer til nedsatte priser

Lige nu kæmper lavprisselskaberne om kunderne med nedsatte priser på mobilabonnementer. Her får du overblik over de bedste tilbud.

Fristende tilbud: Mobilabonnementer til nedsatte priser

I disse tider, hvor mange ting er blevet meget dyrere, er det rart at spare hvor det er muligt. På mobilabonnementer er det lige nu muligt at gøre brug af tilbud, hvor de fleste vil kunne spare en hel del. I denne artikel giver vi et overblik over det teleselskaber, der i en periode kører med nedsatte priser.

Teleselskaberne, og herunder primært lavprisselskaberne, har sat priserne op og ikke haft nogle gode tilbud. Men fra den ene dag til den anden er der lavet om på det, og nu er der igen masser af fristende tilbud derude. For den almindelig forbruger kan det dog være svært (og sikkert også kedeligt) at skabe overblik. Derfor kan du hurtigt i denne artikel se, hvor du kan spare penge på mobiltelefonien.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

De bedste tilbud på mobilabonnementer

De tilbud teleselskaberne kører lige nu, er at en type vi tidligere har set. Og er man frisk på det, kan man faktisk spare mange penge, hvis man ikke er bange for at skifte teleselskab ofte og udnytte teleselskabernes tilbud. Lige nu giver en række lavprisselskaber lavere pris i en periode på deres mobilabonnementer. Dem tager vi et kig på herunder.

Call Me

Hos Call Me gives der lige nu tilbud på alle deres mobilabonnementer, hvor man betaler halv pris resten af året. Call Me har ingen binding og benytter Telias mobilnetværk.

Se aktuelle priser hos Call Me

CBB

Også hos CBB kan man finde nedsatte priser, men i en kortere periode. Her er det alle mobilabonnementer, hvor man de første måned betaler 0 kroner. CBB har ingen binding og benytter Telenors mobilnetværk.

Se aktuelle priser hos CBB

Duka

Duka er på banen med et fristende tilbud, hvor de giver rabat resten af året på deres mobilabonnement med fri tale og 35 GB data. Der betales halv pris resten af året (59,50 kroner). Duka har ingen binding og bruger Telias mobilnetværk.

Se aktuelle priser hos Duka

eesy

Man finder også gode tilbud hos eesy, hvor der gives nedsat pris i tre måneder. Den nedsatte pris gælder alle eesys mobilabonnementer. eesy benytter TDCs mobilnetværk og har ingen binding.

Se aktuelle priser hos eesy

Oister

Det er ikke de bedste tilbud vi finder hos Oister, men der dog enkelte. Oister giver nemlig første måned gratis på to af deres abonnementer. Det gælder fri tale og 80 GB data til 109 kroner per måned samt fri tale og fri data til 179 kroner per data. Oister benytter 3s mobilabonnement og har ingen binding.

Se aktuelle priser hos Oister

OK Mobil

Også OK Mobil kører med første måned gratis. Det betyder, at samtlige af OK Mobils mobilabonnementer i den første måned er helt gratis. Hos OK Mobil er der heller ikke binding og de benytter Telenors mobilnetværk.

Se aktuelle priser hos OK Mobil