test og anmeldelse af Samsung galaxy a7 - 2

Test og bedømmelse af Samsung Galaxy A7 (2018) + bedste pris

Samsung Galaxy A7 er Samsungs første reelle bud på en mobil, der kan mænge sig med de mange udmærkede mobiltelefoner, der ligger i prislejet 2.000-3.000 kroner.  Test og bedømmelse af Samsung Galaxy A7 med for og imod køb.

Samsung Galaxy A7 har en vejledende pris på 2.749 kroner, men kan i dag købes for cirka 2.200 kroner og dermed ligger den i samme prisniveau som for eksempel Huawei P20 lite og Motorola Moto G6, der er to af de bedste telefoner i prislejet omkring de godt 2.000 kroner.

Spørgsmålet er så, om Galaxy A7 kan hamle op med de bedste telefoner i dette prisleje. Herunder finder du test og bedømmelse af Samsung Galaxy A7.

Se også: Priser på Samsung Galaxy A7

 

Samsung Galaxy A7 – test og bedømmelse

Fordele ved Galaxy A7

Samsung Galaxy A7 har skærm på 6 tommer og den skærmen ikke går helt så meget ud til siderne og har ret meget ramme i top og bund, så er den forholdsvis stor. Den er både længere og bredere end for eksempel Galaxy S9+,der har skærm på 6,2 tommer. A7 er eller fint bygget med glas på begge sider og plastikramme.

Skærmformatet er 18,5:9 og størrelsen altså 6 tommer. Skærmtypen er Super AMOLED og opløsningen er 2.220 x 1080 pixel. Det er bestemt en godkendt opløsning til denne størrelse skærm. Den har også Always On Display, hvor man altid kan få vist basale informationer, selvom telefonen er i standby tilstand.

Brugerfladen er Android 8 fra start, men den kan opgraders til Android 9 på et tidspunkt. Brugerfladen virker hurtig, selvom processoren ikke er den mest kraftfulde på markedet – men jeg kan altså sagtens have gang i 15-20 apps på samme tid uden den hakker og sprutter. Den indbyggede hukommelse på 64 eller 128 GB er bestemt godkendt og det er godt med plads til hukommelseskort op til 512 GB.

Batteriet er på 3.300 mAh. Egentlig er det lidt i underkanten for en mobil med 6 tommer skærm, men skærmtypen Super Amoled bruger ikke så meget strøm som andre skærmtyper og sammenlignet med for eksempel de Lite-modeller, der er p markedet fra Huawei, så har de batteri på 3.000 mAh.

Samsung Galaxy A7 har tre kameraer på bagsiden på 24 + 8 + 5 megapixel og blænde på henholdsvis F/1.7, F/2.4 og F/2.2. Generelt tager kameraet fine billeder til prisen, men i mørke kan den ikke matche de dyrere telefoner. En brugbar funktion er vidvinkel-indstillingen, der kan tage billeder, hvor man får virkelig meget med på billedet. Ulempen er, at objekterne på billederne let kan blive meget buede.

Endelig skal vi også nævne, at antennen har høj kvalitet og er rigtig god.

Se også: Priser på de bedste Samsung telefoner

 

Ulemper ved Samsung Galaxy A7

Galaxy A7 har også et par ulemper, men til prisen er listen over negative ting faktisk forbløffende kort. Som nævnt er den noget stor i forhold til bedre designet telefoner.

Telefonen skal oplades med microUSB-oplader og lynopladning er ikke muligt. Den er heller ikke vandtæt eller vandafvisende.

Kameraet kan ikke matche de bedste på markedet, så betyder kameraet i mobilen meget for dig, så skal du vælge en anden – men til prisen er kameraet faktisk godt.

Se også: De bedste Samsung mobiler til prisen

 

Samsung Galaxy A7 – bedste pris

Samsung Galaxy A7 har en vejledende pris fra 2.749 kroner uden abonnement, men den kan købes fra cirka 2.300 kroner med abonnement i 1 måned.

Se også: Den billigste Samsung mobil

 

Særlige fordele ved Samsung Galaxy A7:

+Samtalekvalitet (7/10)
+Antennekvalitet (9/10)
+Spiloplevelse (8/10)
+Skærm (7/10)

Bedste pris – Cirka 2.300 kroner

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler

Skriv et svar