samsung galaxy note 10 plus test

Test og bedømmelse af Samsung Galaxy Note 10+ – se også pris

For og imod Samsung Galaxy Note 10+ med test og bedømmelse: Note 10+ er en helt forrygende mobil med uhørt høj kvalitet på alle parametre, men den koster selvfølgelig også en del. Test og bedømmelse af Samsung Galaxy Note 10 med for og imod køb.

Samsung Galaxy Note 10+ er en ganske særlig mobil. Det må vi slå fast efter endt test af telefonen. Den har nemlig uhørt høj kvalitet på alle 10 parametre, vi tester telefoner ud fra, lige fra design og skærm til gaming og antennekvalitet. Prisen er naturligvis høj og også for høj for mange, men er man ude efter det bedste på markedet lige nu og prisen er ligegyldig, så er det Note 10+, man skal gå efter.

Herunder finder du test og bedømmelse af Samsung Galaxy Note 10+.

Se også: Priser på Samsung Galaxy Note 10+

 

Samsung Galaxy Note 10+ – test og bedømmelse

Fordele ved Galaxy Note 10+

Samsung Galaxy Note 10+ har en skærm på 6,8 tommer, men alligevel er den ikke synderligt stor rent fysisk. Den er cirka 4 millimeter længere og bredere end for eksempel P30 Pro fra Huawei, men er til gengæld lidt tyndere. Skærmformatet er 19:9, men det ligner fra mere 18:9 eller næsten 16:9, når man ser på telefonen.

Der er tale om en flot mobil og særligt Aura Glow versionen er interessant, hvis man er ude efter en farverig mobil – den skifter ganske enkelt farve alt efter farverne i omgivelserne – og når man holder telefonen så farverne fra omgivelserne rammer den på en særlig måde.

Skærmen på 6,8 tommer er fantastisk – meget stor, meget skarp, meget farverig. Og så reagerer den lynhurtigt på tryk og når man scroller. Det er ganske enkelt den bedste skærm på en mobil i dag.

Brugerfladen er Android 9 fra start, der drives af Samsungs egen 7nm super processor, Exynos 9825 og 12 GB RAM. 12 GB RAM er ganske enkelt standard på Note 10+. Et sandt monstrum af en mobil med andre ord, der snildt kan håndtere alle apps – og mange af dem på samme tid.

Den indbyggede hukommelse er på 256 eller 512 GB og der er plads til hukommelseskort op til 1 TB.

Samsung Galaxy Note 10+ har fire kameraer på bagsiden på 12+12+16 megapixel samt et ToF-kamera til bokeh-effekt på billeder og video. Der er  blænde ned til F/1.5. Det er rigtig gode blændetal og gør, at den tager gode billeder i mørke uden brug af fotolys. Frontkameraet er på 10 megapixel med blændetal på F/2.2 – også det tager flotte billeder.

Batteriet er på 4.300 mAh. Den store skærm kræver meget batteri og ved almindelig brug af mobilen kan jeg få til et par dages brug. Der er lynopladning med den 25 W/oplader, der følger med og der er også og trådløs opladning.

Antennekvaliteten er fremragende med sar-værdi på 0,187 W/kg. Det er cirka 5 gange lavere værdi end på de nyeste iPhones. Jo lavere sar-værdi desto bedre antennekvalitet. S Pen har fået et par nyheder, men den bedste er nok bluetooth afstand på op ti 40 meter til mobilen.

Se også: Priser på de bedste Samsung telefoner

 

Ulemper ved Samsung Galaxy Note 10+

Der er også ulemper ved Note 10+. Størrelsen for eksempel – med skærm på 6,8 tommer er den større end de fleste telefoner. Vægten tæt på 200 gram kan også være for meget for nogle.  Men vi er i småtingsafdelingen generelt, når vi taler ulemper ved Note 10+. Der er ikke 3,5 mm jackstik (der følger dog et glimrende AKG in ear headset med i æsken og ellers må man bruge 3,5 mm-adapter). Der er heller ikke FM-radio i den europæiske version.

Det er lidt underligt rent brugermæssigt, at der ingen tænd/sluk tast er på højre side. Den sidder på venstre side og det er faktisk lidt upraktisk.

Så er der selvfølgelig prisen. Den vejledende pris starter fra  8.499 kroner og det er mange penge, i hvert fald for en Android-mobil og selvom Note 10+ er fremragende og den absolut bedste mobil lige nu, så vil prisen helt sikkert få mange til at overveje en anden mobil – der er mange billigere telefoner med god smæk for skillingen på markedet.

Se også: De bedste Samsung mobiler til prisen

 

Samsung Galaxy Note 10+ – bedste pris

Samsung Galaxy Note 10+ har en vejledende pris fra 8.499 kroner uden abonnement, men den kan købes fra cirka 8.400 kroner med abonnement i  seks måneder.

Se også: Den billigste Samsung mobil

 

Særlige fordele ved Samsung Galaxy Note 10+:

+Skærm (10/10)
+Batteri (10/10)
+ Kamera (10/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+Antennekvalitet (10/10)

Bedste pris – Cirka 8.400 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung

 

Skriv et svar