Top 5 bedste Samsung Galaxy mobiler

Samsung har mange mobiltelefoner på markedet men hvilke er de bedste? Guide til top 5 bedste mobiltelefoner fra Samsung plus deres bedste priser.

Top 5 bedste Samsung Galaxy mobiler

Samsung har mange telefoner ude på markedet – som i virkelig mange – så udvalget er stort. Hvor der tidligere også var mange dårlige telefoner fra Samsung, så har de faktisk strammet meget an og har fortrinsvis gode telefoner, men nogle er selvfølgelig bedre end andre. Guide til top 5 bedste Samsung Galaxy mobiler + deres bedste priser.

Tidligere var Samsung en mobilproducent, der skød med spredehagl og bare sendte tonsvis af mobiltelefoner ud på markedet og man havde lidt indtrykket af, at de så håbede, at enkelte ville falde i god jord. Det var en strategi, der bar frugt, for de har længe været verdens største mobilproducent mål på solgte enheder. De sidste par år har de dog rettet fokus mere ind og virker til at have en mere målrettet strategi og i dag har de sådan set også mange telefoner på markedet, men de har alle et mål og en bestemt målgruppe, de skal ramme.

Men hvilke af Samsungs mange telefoner er så de bedste? Vi guider her til de bedste Samsung Galaxy mobiler lige nu.

Se også: Bedste tilbud og priser på Samsung mobiler

 

Bedste Samsung Galaxy mobiler – se priser

 

#1 Samsung Galaxy S10 Plus – bedste pris

Karakter: 91/100

S10 Plus har mange ting, der gør, at den er den klart bedste telefon fra Samsung lige nu (Note 10+ er dog lige på trapperne i de danske butikker, så måske tingene ændrer sig lidt der. Et flot design, en stor flot skærm på 6,4 tommer, et super godt triple kamera, hurtig brugerflade og god batteritid samt god antenne.

S10 Plus har en pris fra cirka 7.400 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 10 Plus med abonnement
S10 Plus har en pris fra cirka 6.450 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 10 Plus uden abonnement

 

#2 Samsung Galaxy Note 9 – bedste pris

Karakter: 87/100

Samsung Galaxy Note 9 er heldigvis faldet godt i pris siden lanceringen, hvor den havde en pris på 7.749 kroner – i dag står den til cirka 5.000 kroner og er faktisk et super godt køb. Flot design (om end lidt stor), skærm på 6,2 tommer med 2K-opløsning, rigtig godt dual kamera, meget hurtig brguerflade og god batteritid + god antenne.

Note 9 har en pris fra cirka 6.050 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 9 med abonnement
Note 9 har en pris fra cirka 5.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 9 uden abonnement

 

#3 Samsung Galaxy S10 – bedste pris

Karakter: 83/100

S10 minder på mange måder om den større +-model, men har mindre skærm og mindre batteri som de umiddelbare forskelle. Til gengæld er den også mindre og bør være den model, der tiltaler flest brugere, da den ganske enkelt er mere praktisk at bruge. Har meget flot 6,1 tommer skærm, triple kamera, hurtig opladning, fornuftig batteritid, fin antenne og hurtig brugerflade.

S10 har en pris fra cirka 6.200 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S10 med abonnement
S10 har en pris fra cirka 6.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S10 uden abonnement

 

#4 Samsung Galaxy S9 Plus – bedste pris

Karakter: 85/100

S9 Plus har mange ting, der taler for at den er bedst blandt selskabets mange telefoner. Et flot design, en stor skærm på 6,2 tommer, et super godt dual kamera, hurtig brugerflade og god batteritid samt god antenne. Som man kan se på priserne med og uden abonnement, så er det en klar fordel at købe den uden abonnement.

S9 Plus har en pris fra cirka 6.200 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 9 Plus med abonnement
S9 Plus har en pris fra cirka 4.200 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 9 Plus uden abonnement

 

#5 Samsung Galaxy S10e – bedste pris

Karakter: 82/100

S10e mangler dual kamera har lidt mindre skærm, men matcher ellers stort set S9+ på alle andre punkter og har flot og meget praktisk design, en stor skærm på 5,8 tommer, et godt kamera, hurtig brugerflade og fin batteritid samt god antenne.

S10e har en pris fra cirka 4.200 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 10e med abonnement
S10e har en pris fra cirka 4.100 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S10e uden abonnement

 

Denne Samsung-mobil kan jeg anbefale

– Når man sammenholder med prisen, så er det faktisk de to lidt ældre modeller, S9+ og Note 9, man bør gå efter. To stadig forrygende gode telefoner, der stadig har fantastisk gode skærme, hurtige brugerflader, fremragende kameraer og fremragende antenner. Note 9 er til dem, der ikke har noget i mod en fysisk stor mobil, mens S9+ har et lidt mere mainstream-format, – Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler